Anatómiai 3 zónás női papucs 2416 Bianco Exclusive

Nagyításhoz húzd a mutatót a képre és görgess

Anatómiai 3 zónás fehér papucs - klumpa 2416 Bianco Exclusive

11 990 Ft

Női fehér anatómiai papucs - klumpa 2416 Bianco Exclusive

Dr.Feet anatómiai bőr klumpa, 3 reflex zónás talpbelsővel, harántemelővel és boltozati alátámasztással, puha talpágyon. Rezgéselnyelő, csúszásgátló talpú, kimagaslóan kényelmes, biokomfort papucs. Álló munkához is kiváló.
(Rövidebb méretek!)

Sarokmagasság: 4 cm
Belső talphossz:
    36:   22,5 cm
    37:   23,0 cm
    38:   23,5 cm
    39:   24,0 cm
    40:   24,5 cm
    41:   25,0 cm
Nem találod a kívánt méretet? Kérdezz rá, mikor érkezik legközelebb! Ügyfélszolgálatunk segít    MonteBosco webaruhaz kapcsolat 

MÉRET
Mennyiség

Női fehér anatómiai papucs - klumpa 2416 Bianco Exclusive

Dr.Feet 2416 Bianco modell az Exclusive anatómiai papucs kollekció legújabb tagja, mely a legkörültekintőbb szakmai szempontok szerint került kialakításra. Ennek eredményeképp kimagaslóan kényelmes, zárt papucsmodell született. Az egész nap állómunkát végzőknek kifejezetten ajánljuk ezt a prémium kategóriás biokomfort papucs fazont.
Válogatott minőségű marhabőr felsőrésze állítható pánttal tökéletesen a lábfej formájára igazítható. Kellően hosszú pántja egy esetleges lábdagadás esetén is teret enged a lábfejnek, illetve magas rüsztre is megfelel.
A láb maximális komfortérzetét a 3 zónás kialakítású talpbelső és a puha talpágy biztosítja, mely mind mechanikai mind higiéniai tulajdonságaiban kiváló. A bőr belsőtalp természetesen formálódik a lábfejhez, a célból, hogy annak alakjához és körvonalaihoz személyre szabottan illeszkedjen. 3 reflex zónás anatómiai talpforma, a benne kialakított harántemelő, a boltozati alátámasztás valamint a sarok kímélését szolgáló sarok párna hosszú távon is kiemelkedően komfortos viseletet biztosít. További előnye, hogy a talpágy járás közben megfelelő stabilitást biztosít.
A komfort formatalp anyagánál fogva könnyű, hajlékony de ugyanakkor megfelelően kopásálló is. Anti-schock, azaz vibrációgátló hatása csillapítja a járás során, a láb földre érkezésekor keletkező rezgések káros hatását, ezáltal segíti a védekezést az ízületi fájdalmak, a gerinc fáradtság és a láb sérülései ellen.
A külső talp talajjal érintkező járórészén kialakított bordázatnak köszönhetően megfelelő csúszásgátlást is biztosít. így kényelmi papucsnak otthonra vagy munkapapucsnak is alkalmas.

Metrikus méretezés:

    36:   22,5 cm
    37:   23,0 cm
    38:   23,5 cm
    39:   24,0 cm
    40:   24,5 cm
    41:   25,0 cm
Ezek az adatok csak tájékoztató jellegűek.

Dr.Feet
2416 Bianco

Adatlap

Felsőrész
Marhabőr
Talp
Flexibilis csúszásgátló PU talp
Szortiment
36 - 41
Egyéb
3 zónás rezgéselnyelő komfort talp
Értékelés 
2020-02-07

Budapest

Egész nap állok, ehhez elengedhetetlen a kényelmes papucs. Ez a termék valóban az. Köszönöm!

  • 1 felhasználóból 1 találta hasznosnak ezt.
Írj kommentet

Vélemények:

Értékelés 
2020-02-07

Budapest

Egész nap állok, ehhez elengedhetetlen a kényelmes papucs. Ez a termék valóban az. Köszönöm!

  • 1 ember találta hasznosnak a hozzászólást.
Írj véleményt!

Ez még érdekelhet!

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password