Női anatómiai masszázspapucs TS-1-F

Nagyításhoz húzd a mutatót a képre és görgess

Női anatómiai tüskés talpú papucs - TS-1-F komfort masszázs papucs

4 990 Ft

DrMonteBosco női anatom komfort papucs - TS-1-F tüskés talpú masszázs papucs

Rugalmas, hajlékony papucs állítható pántos felsőrésszel, tüskés, masszírozó talpbelsővel anatómiai talpformával. Vérkeringést jótékonyan fokozó masszázs papucs.

Belső talphossz: 
    35:   22,0 cm
    36:   22,5 cm
    37:   23,0 cm
    38:   23,5 cm
    39:   24,5 cm
    40:   25,0 cm
    41:   26,0 cm
    42:   26,5 cm
Nem találod a kívánt méretet? Kérdezz rá, mikor érkezik legközelebb! Ügyfélszolgálatunk segít    MonteBosco webaruhaz kapcsolat

MÉRET
Mennyiség

DrMonteBosco női anatom komfort papucs - TS-1-F tüskés talpú masszázs papucs

A tüskés talpú papucs a talp érintkező felületeinek masszírozása révén a vérbőséget serkenti, ezáltal jótékonyan fokozza a vérkeringést. Ezen felül boltozati alátámasztás biztosítja a talpforma anatómiai szempontú kialakítását.
A TS-1 komfort masszázs papucs kialakítása:
Felsőrész: Széles, a lábfejen járás közben is jól tartó keresztpántos kialakítás. A csatos állítási lehetőségnek köszönhetően minden lábformára jól illeszkedik. Ugyanakkor a papucs felsőrésze megfelelően nyitott, ezáltal a lábfej kiválóan szellőzik.
Talpforma: A lábszerkezet figyelembevételével tervezett, masszírozó tüskeborítással kialakított anatómiai talpforma hosszú távon is komfortos viseletet biztosít. A lábfej formájához igazodó talpon a tüskék tervezetten kerültek kialakításra. A talpra gyakorolt nyomásnak megfelelően a hosszanti lábboltozat érzékenyebb részén a tüskék szélesebbek, a sarok súlypont alatt tüskék nincsenek. Mindezek kifejezetten kényelmessé teszik a papucsot. A kényelem érzetet tovább fokozza a lábujjak alatt kialakított enyhe haránt emelő és a hosszanti talpboltozati alátámasztás. A masszázspapucs a talp érintkező felületeinek masszírozása révén a vérbőséget serkenti, ezáltal jótékonyan fokozza a vérkeringést, mely hosszútávon frissítő hatású.
A talpmasszázs, mely a kis masszírozó tüskék segítségével valósul meg az alábbi esetekben hat jótékonyan: keringési zavarok, bokasüllyedés, lábfájás, gerincbántalmak, bizonyos mozgásszervi problémák. Kifejezetten előnyös azoknak, akik mozgáshiányban szenvednek, vagy azoknak akik épp túl sokat mozognak, azaz a sportolóknak Természetesen az egészséges embereknek szintén előnyös.
Használata javasolt kényelmes otthoni papucsként vagy akár hosszabb állómunkát végzőknek munkapapucsként.
Fentieken kívül az TS-1 masszázspapucs nagy előnye, hogy akár a felsőrész, akár a talp enyhén nedves, puha ruhával könnyen tisztítható.

Az egyszerű tisztításnak és az állómunkához kiváló, kényelmes talpformának köszönhetően rendkívül népszerű a munkapapucsot vásárlók körében.

Metrikus méretezés:
    35:   22,0 cm
    36:   22,5 cm
    37:   23,0 cm
    38:   23,5 cm
    39:   24,5 cm
    40:   25,0 cm
    41:   26,0 cm
    42:   26,5 cm
Ezek az adatok csak tájékoztató jellegűek.

TS-1-F

Adatlap

Felsőrész
Szintetikus
Talp
Flexibilis PU talp
Szortiment
35 - 41
Egyéb
Boltozati harántemelő
Talpbélés
Tüskés, masszírozó talpbelső

Vélemények:

Ez még érdekelhet!

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password