Női biokomfort fehér papucs  - BS-2 Blu Exclusive

Nagyításhoz húzd a mutatót a képre és görgess

Női biokomfort papucs - BS-2 Blu Exclusive

6 490 Ft
12 990 Ft
- 6 500 Ft

Női biokomfort papucs - BS-2 Blu Exclusive

Anatómiai papucs, jól állítható bőr felsőrésszel, borjúbőr talpbéléssel, beépített harántemelővel és boltozati alátámasztással, puha memóriahabos talpágyon. Kimagaslóan kényelmes biokomfort papucs, álló munkához is kiváló csúszásgátló talppal.  

Sarokmagasság: 5 cm
Belső talphossz:
    36:   23,0 cm
    37:   23,5 cm
    38:   24,5 cm
    39:   25,0 cm
    40:   25,5 cm
    41:   26,0 cm
Nem találod a kívánt méretet? Kérdezz rá, mikor érkezik legközelebb! Ügyfélszolgálatunk segít    MonteBosco webaruhaz kapcsolat

MÉRET
Mennyiség

Női biokomfort papucs - BS-2 Blu Exclusive

Ez a modell az Exclusive anatómiai papucs kollekció kimagaslóan kényelmes papucsa. Az egész nap állómunkát végzőknek is ajánljuk ezt a  biokomfort papucs fazont.
Kényelmi papucsnak otthonra vagy munkapapucsnak is alkalmas. 
Két rétegű, válogatott minőségű marhabőr felsőrésze dupla állítható pánttal a lábfej formájára igazodik. A láb megfelelő komfortérzetét a talpban kialakított lábágyban elhelyezkedő latexhab, úgy nevezett "memórihab" és a borjúbőr talpbélés biztosítja, mely mind mechanikai mind higiéniai tulajdonságaiban kiváló. A memóriahabos kialakításnak köszönhetően a papucs tökéletesen illeszkedik a lábfej formájához. Mivel járás közben főként a talp legerősebb nyomásnak kitett részeit támasztja meg, a kényes pontokra gyakorolt nyomás az anyag tulajdonságoknak köszönhetően eloszlik. Járás közben az érzet olyan, mintha szivacson járna, így az kevésbé lesz fárasztó. Anatómiai talpforma, a harántemelő, a boltozati alátámasztás hosszú távon is kiemelkedően komfortos viseletet biztosít. A PU Biokomfort concept formatalp anyagánál fogva könnyű, hajlékony de ugyanakkor megfelelően kopásálló, és a járórészen kialakított bordázatnak köszönhetően megfelelő csúszásgátlást is biztosít. így kényelmi papucsnak otthonra vagy munkapapucsnak is alkalmas. 

Metrikus méretezés:
    36:   23,0 cm
    37:   23,5 cm
    38:   24,5 cm
    39:   25,0 cm
    40:   25,5 cm
    41:   26,0 cm
Ezek az adatok csak tájékoztató jellegűek.

BS-2 Blu

Adatlap

Felsőrész
Két rétegű, válogatott minőségű bőr
Bélés anyaga
Bőr
Talp
Flexibilis csúszásgátló PU talp
Szortiment
36 - 41
Egyéb
Harántemelő és boltozati alátamasztás
Talpbélés
Bőr

Vélemények:

Ez még érdekelhet!

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password