Anatómiai tüskés talpú masszázspapucs TS-1F2

Anatómiai tüskés talpú masszázspapucs TS-1F2 komfort

6 690 Ft

DrMonteBosco női anatom masszázs papucs TS-1F2 komfort

Rugalmas papucs tüskés, masszírozó talpbelsővel anatómiai talpformával, állítható pántos felsőrésszel. Vérkeringést jótékonyan fokozó masszázs papucs.

Sarokmagasság: 3,5 cm
Belső talphossz: 

  •     35:   22,0 cm
  •     36:   22,5 cm
  •     37:   23,0 cm
  •     38:   23,5 cm
  •     39:   24,5 cm
  •     40:   25,0 cm
  •     41:   26,0 cm
  •     42:   26,5 cm

Hiányzik a méreted? Ügyfélszolgálatunk segít    MonteBosco webaruhaz kapcsolat

Szállítási idő 1-3 munkanap. A csomagot házhoz vagy csomagpontra is kérheted. Árak és további információk itt: Szállítás és fizetés

MÉRET
Mennyiség

DrMonteBosco női anatom masszázs papucs TS-1F2 komfort

A lábfej talpának kellemes masszírozása révén a tüskés talpú modell a vérbőséget serkenti, ezáltal jótékonyan fokozza a vérkeringést. Ezen felül boltozati alátámasztás biztosítja a talpforma anatómiai szempontú kialakítását. 
A TS-1F2 komfort masszázs modell jellemzői:
Felsőrész: Széles, a lábfejen járás közben is jól tartó, pántos kialakítású virágos papucs. A csatos állítási lehetőségnek köszönhetően minden lábformára jól illeszkedik, a szabályozható pánthosszal tökéletesen igazítható. Megfelelően nyitott, ezáltal a lábfej kiválóan szellőzik.
Talpforma: A lábszerkezet figyelembevételével tervezett, masszírozó tüskeborítással kialakított anatómiai talpforma hosszú távon is komfortos viseletet biztosít. A lábfej formájához igazodó talpon a tüskék tervezetten kerültek kialakításra. A talpra gyakorolt nyomásnak megfelelően a hosszanti lábboltozat érzékenyebb részén a tüskék szélesebbek. A nagyobb terhelésnek kitett sarok súlypont alatt nincsenek tüskék. Mindezek kifejezetten kényelmessé teszik a terméket. A kényelem érzetet tovább fokozza a hosszanti talpboltozati alátámasztás, valamint a lábujjak alatt kialakított enyhe haránt emelő. 
Hatása:
A masszázspapucs a talp érintkező felületeinek masszírozása révén a vérbőséget serkenti, ezáltal jótékonyan fokozza a vérkeringést, mely hosszútávon frissítő hatású.
A talpmasszázs, mely a kis masszírozó tüskék segítségével valósul meg az alábbi esetekben hat jótékonyan: keringési zavarok, bokasüllyedés, lábfájás, gerincbántalmak, bizonyos mozgásszervi problémák. Kifejezetten előnyös azoknak, akik mozgáshiányban szenvednek, vagy azoknak, akik épp túl sokat mozognak, azaz a sportolóknak Természetesen az egészséges emberek számára szintén előnyös.
Használata javasolt kényelmes otthoni lábbeliként vagy akár hosszabb állómunkát végzőknek munkapapucsként
Fentieken kívül az TS-1F2 modell nagy előnye, hogy akár a felsőrész, akár a talp enyhén nedves, puha ruhával könnyen tisztítható. 

Az egyszerű tisztításnak és az állómunkához kiváló, kényelmes talpformának köszönhetően rendkívül népszerű a munkahelyi lábbelit vásárlók körében.

A virágmintás felsőrészen kívül fehér színben is elérhető. A variációkat és a kollekcióba tartozó többi modellt itt találod: DrMonteBosco papucsok

A belső talphossz mérése szabócentivel történik. A talpformából következően a megadott adatokban 1-2 mm eltérés elképzelhető.

Figyelem! A lábbeli általános használatra ajánlott. Speciális láb problémák, ortopédiai elváltozások esetén kérd szakorvos tanácsát! 

456

Adatlap

Típus
Pántos papucs
Kategória
Női
Márka
DrMonteBosco Shoes
Felsőrész anyaga
Szintetikus
Talpbélés anyaga
Tüskés, masszírozó talpbelső
Talp anyaga
Flexibilis PU talp
Egyéb tulajdonság
Boltozati harántemelő
Szortiment / Méretezés
35 - 41
Színválaszték
Fehér, virágos
Származási hely
Olaszország

Vélemények:

Értékelés 
2022-04-22

Á. Eszter

Tüsi papucs függő vagyok, imádom! Ennél jobb nincs a lábnak. 5 pont!

Írj véleményt!

Ez még érdekelhet!

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password