Női komfort papucs Anatom-2

Női komfort gyógypapucs Anatom-2

7 490 Ft

DrMonteBosco női komfort gyógypapucs Anatom-2 

Harántemelővel, lábujjpárnával, fussbett puha talpággyal készülő, rugalmas, kényelmes papucs dupla pántos, állítható felsőrésszel. Anatómiai talpforma, komfortos otthoni papucs vagy munkapapucs.

Sarokmagasság: 3,5 cm
Belső talphossz: 

  •     35:   22,0 cm
  •     36:   22,5 cm
  •     37:   23,0 cm
  •     38:   23,5 cm
  •     39:   24,5 cm
  •     40:   25,0 cm
  •     41:   26,0 cm
  •     42:   26,5 cm

Hiányzik a méreted? Ügyfélszolgálatunk segít    MonteBosco webaruhaz kapcsolat

Szállítási idő 1-3 munkanap. A csomagot házhoz vagy csomagpontra is kérheted. Árak és további információk itt: Szállítás és fizetés

MÉRET
Mennyiség

DrMonteBosco női komfort gyógypapucs Anatom-2 

Az Anatom-2 komfort papucs kialakítása:
Felsőrész: A lábfejen járás közben is jól tartó dupla pántos kialakítás. A csatos állítási lehetőségnek köszönhetően minden lábformára jól illeszkedik. Ugyanakkor megfelelően nyitott, ezáltal a lábfej kiválóan szellőzik.
Talpforma: A lábszerkezet figyelembevételével tervezett anatómiai talpforma és a puha talpágy hosszú távon is komfortos viseletet biztosít. A lábfej formájához igazodó úgy nevezett fussbett talpágy, a puha, szivacsos kiképzésnek megfelelően kifejezetten kényelmessé teszi a papucsot. A kényelem érzetet tovább fokozza a lábujjak alatt kialakított haránt emelő és a hosszanti talpboltozati alátámasztás
Használata javasolt kényelmes otthoni papucsként vagy akár hosszabb állómunkát végzőknek munkapapucsként. 
Fentieken kívül az Anatom-2 papucs nagy előnye, hogy akár a felsőrész, akár a talp enyhén nedves, puha ruhával könnyen tisztítható.
Az egyszerű tisztításnak és az állómunkához kiváló, kényelmes talpformának köszönhetően rendkívül népszerű a munkapapucsot vásárlók körében.

A kétpántos felsőrészen kívül egy- és hárompántos kivitelben is elérhető. A variációkat és a kollekcióba tartozó többi modellt itt találod: DrMonteBosco papucsok

A belső talphossz mérése szabócentivel történik. A talpformából következően a megadott adatokban 1-2 mm eltérés elképzelhető.

447

Adatlap

Típus
Pántos papucs
Kategória
Női
Márka
DrMonteBosco Shoes
Felsőrész anyaga
Szintetikus
Talp anyaga
Flexibilis PU talp
Egyéb tulajdonság
Lábujj párna
Szortiment / Méretezés
35 - 42
Színválaszték
Fehér
Származási hely
Olaszország

Vélemények:

Ez még érdekelhet!

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password