Anatómiai tüskés talpú masszázspapucs TS-1

Anatómiai tüskés talpú masszázspapucs TS-1 komfort

5 990 Ft

DrMonteBosco női anatom masszázs papucs TS-1 komfort

Tüskés, masszírozó talpbelsővel anatómiai talppal készülő rugalmas papucs állítható pánttal. Vérkeringést jótékonyan fokozó otthonra vagy munkába ajánlott komfort modell.

Sarokmagasság: 3,5 cm
Belső talphossz: 

 •     35:   22,0 cm
 •     36:   22,5 cm
 •     37:   23,0 cm
 •     38:   23,5 cm
 •     39:   24,5 cm
 •     40:   25,0 cm
 •     41:   26,0 cm
 •     42:   26,5 cm

Hiányzik a méreted? Ügyfélszolgálatunk segít    MonteBosco webaruhaz kapcsolat

Szállítási idő 1-3 munkanap. A csomagot házhoz vagy csomagpontra is kérheted. Árak és további információk itt: Szállítás és fizetés

MÉRET
Mennyiség

DrMonteBosco női anatom masszázs papucs TS-1 komfort

A tüskés talpú modell a talp érintkező felületeinek masszírozása révén a vérbőséget serkenti, ezáltal jótékonyan fokozza a vérkeringést. Ezen felül boltozati alátámasztás biztosítja a talpforma anatómiai szempontú kialakítását. 
A TS-1 komfort masszázs modell felépítése:
Felsőrész: Széles, a lábfejen járás közben is jól tartó, pántos kialakítás. A csatos állítási lehetőségnek köszönhetően minden lábformára jól illeszkedik, a szabályozható pánthosszal tökéletesen igazítható. Megfelelően nyitott, ezáltal a lábfej kiválóan szellőzik.
Talpforma: A lábszerkezet figyelembevételével tervezett, masszírozó tüskeborítással kialakított anatómiai talpforma hosszú távon is komfortos viseletet biztosít. A lábfej formájához igazodó talpon a tüskék tervezetten kerültek kialakításra. A talpra gyakorolt nyomásnak megfelelően a hosszanti lábboltozat érzékenyebb részén a tüskék szélesebbek. A nagyobb terhelésnek kitett sarok súlypont alatt nincsenek tüskék. Mindezek kifejezetten kényelmessé teszik a terméket. A kényelem érzetet tovább fokozza a hosszanti talpboltozati alátámasztás, valamintlábujjak alatt kialakított enyhe haránt emelő. 
Hatása:
A masszázspapucs a talp érintkező felületeinek masszírozása révén a vérbőséget serkenti, ezáltal jótékonyan fokozza a vérkeringést, mely hosszútávon frissítő hatású.
A talpmasszázs, mely a kis masszírozó tüskék segítségével valósul meg az alábbi esetekben hat jótékonyan: keringési zavarok, bokasüllyedés, lábfájás, gerincbántalmak, bizonyos mozgásszervi problémák. Kifejezetten előnyös azoknak, akik mozgáshiányban szenvednek, vagy azoknak, akik épp túl sokat mozognak, azaz a sportolóknak Természetesen az egészséges emberek számára szintén előnyös.
Használata javasolt kényelmes otthoni lábbeliként vagy akár hosszabb állómunkát végzőknek munkapapucsként
Fentieken kívül az TS-1 modell nagy előnye, hogy akár a felsőrész, akár a talp enyhén nedves, puha ruhával könnyen tisztítható. 

Az egyszerű tisztításnak és az állómunkához kiváló, kényelmes talpformának köszönhetően rendkívül népszerű a munkahelyi lábbelit vásárlók körében.

Az egypántos felsőrészen kívül hárompántos kivitelben is elérhető. A variációkat és a kollekcióba tartozó többi modellt itt találod: DrMonteBosco papucsok

A belső talphossz mérése szabócentivel történik. A talpformából következően a megadott adatokban 1-2 mm eltérés elképzelhető.

Figyelem! A lábbeli általános használatra ajánlott. Speciális láb problémák, ortopédiai elváltozások esetén kérd szakorvos tanácsát! 

168

Adatlap

Típus
Pántos papucs
Kategória
Női
Márka
DrMonteBosco Shoes
Felsőrész anyaga
Szintetikus
Talpbélés anyaga
Tüskés, masszírozó talpbelső
Talp anyaga
Flexibilis PU talp
Egyéb tulajdonság
Boltozati harántemelő
Szortiment / Méretezés
35 - 42
Színválaszték
Fehér, virágos
Származási hely
Olaszország

Vélemények:

Értékelés 
2021-09-08

Szigetvár


Csak ezt a papucsot tudom használni. Másikban megfájdul és dagad a lábam

 • 1 ember találta hasznosnak a hozzászólást.
Értékelés 
2019-09-25

3770 sajószentpéter

Nagyon szeretem ezt a papucsot,örülök,hogy rátaláltam erre az oldalra!

 • 3 ember találta hasznosnak a hozzászólást.
Értékelés 
2019-02-24

Legkényelmesebb!!

Évek óta csak ezt veszem és hordom. Tudok benne sokáig állni, menni, nem fájdul meg a lábam. Masszírozza a talpat és a tüsiknek köszönhetően remekül szellőzik benne a láb, sosincs benne melegem, nem izzad bele a talpam. Legjobb minőség! Vigyázat, láttam már ilyet silány kínai utánzatban, de ha felveszem, azonnal érezhető a különbség, mert nincs meg az a rugalmas járófelület, ami miatt nagyon kényelmes egész napon át. Csak az eredetit szabad megvenni! Nekem 1-2 évet bír, mert nap 24-ben ezt hordom.

 • 7 ember találta hasznosnak a hozzászólást.
Írj véleményt!

Ez még érdekelhet!

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password