Anatómiai tüskés talpú masszázspapucs TS-1

Anatómiai tüskés talpú masszázspapucs TS-1 komfort

5 990 Ft

DrMonteBosco női anatom komfort papucs TS-1 masszázs papucs

Tüskés, masszírozó talpbelsővel, anatómiai talpformával kialakított rugalmas papucs, állítható pántos felsőrésszel. Vérkeringést jótékonyan fokozó masszázs papucs.

Sarokmagasság: 3,5 cm
Belső talphossz: 
    35:   22,0 cm
    36:   22,5 cm
    37:   23,0 cm
    38:   23,5 cm
    39:   24,5 cm
    40:   25,0 cm
    41:   26,0 cm
    42:   26,5 cm
Hiányzik a méreted? Ügyfélszolgálatunk segít    MonteBosco webaruhaz kapcsolat

MÉRET
Mennyiség

DrMonteBosco női anatom komfort papucs TS-1 masszázs papucs

A tüskés talpú papucs a talp érintkező felületeinek masszírozása révén a vérbőséget serkenti, ezáltal jótékonyan fokozza a vérkeringést. Ezen felül boltozati alátámasztás biztosítja a talpforma anatómiai szempontú kialakítását.
A TS-1 komfort masszázs papucs kialakítása:
Felsőrész: Széles, a lábfejen járás közben is jól tartó keresztpántos kialakítás. A csatos állítási lehetőségnek köszönhetően minden lábformára jól illeszkedik. Ugyanakkor a papucs felsőrésze megfelelően nyitott, ezáltal a lábfej kiválóan szellőzik.
Talpforma: A lábszerkezet figyelembevételével tervezett, masszírozó tüskeborítással kialakított anatómiai talpforma hosszú távon is komfortos viseletet biztosít. A lábfej formájához igazodó talpon a tüskék tervezetten kerültek kialakításra. A talpra gyakorolt nyomásnak megfelelően a hosszanti lábboltozat érzékenyebb részén a tüskék szélesebbek, a sarok súlypont alatt tüskék nincsenek. Mindezek kifejezetten kényelmessé teszik a papucsot. A kényelem érzetet tovább fokozza a lábujjak alatt kialakított enyhe haránt emelő és a hosszanti talpboltozati alátámasztás. A masszázspapucs a talp érintkező felületeinek masszírozása révén a vérbőséget serkenti, ezáltal jótékonyan fokozza a vérkeringést, mely hosszútávon frissítő hatású.
A talpmasszázs, mely a kis masszírozó tüskék segítségével valósul meg az alábbi esetekben hat jótékonyan: keringési zavarok, bokasüllyedés, lábfájás, gerincbántalmak, bizonyos mozgásszervi problémák. Kifejezetten előnyös azoknak, akik mozgáshiányban szenvednek, vagy azoknak akik épp túl sokat mozognak, azaz a sportolóknak Természetesen az egészséges embereknek szintén előnyös.
Használata javasolt kényelmes otthoni papucsként vagy akár hosszabb állómunkát végzőknek munkapapucsként.
Fentieken kívül az TS-1 masszázspapucs nagy előnye, hogy akár a felsőrész, akár a talp enyhén nedves, puha ruhával könnyen tisztítható.

Az egyszerű tisztításnak és az állómunkához kiváló, kényelmes talpformának köszönhetően rendkívül népszerű a munkapapucsot vásárlók körében.

Az egypántos felsőrészen kívül hárompántos kivitelben is elérhető. A variációkat és a kollekcióba tartozó többi modellt itt találod: DrMonteBosco papucsok

Metrikus méretezés:
    35:   22,0 cm
    36:   22,5 cm
    37:   23,0 cm
    38:   23,5 cm
    39:   24,5 cm
    40:   25,0 cm
    41:   26,0 cm
    42:   26,5 cm
Ezek az adatok csak tájékoztató jellegűek.

TS-1

Adatlap

Márka
DrMonteBosco Shoes
Felsőrész anyaga
Szintetikus
Talpbélés anyaga
Tüskés, masszírozó talpbelső
Talp anyaga
Flexibilis PU talp
Egyéb tulajdonság
Boltozati harántemelő
Szortiment / Méretezés
35 - 42

Vélemények:

Értékelés 
2021-09-08

Szigetvár


Csak ezt a papucsot tudom használni. Másikban megfájdul és dagad a lábam

  • 1 ember találta hasznosnak a hozzászólást.
Értékelés 
2019-09-25

3770 sajószentpéter

Nagyon szeretem ezt a papucsot,örülök,hogy rátaláltam erre az oldalra!

  • 3 ember találta hasznosnak a hozzászólást.
Értékelés 
2019-02-24

Legkényelmesebb!!

Évek óta csak ezt veszem és hordom. Tudok benne sokáig állni, menni, nem fájdul meg a lábam. Masszírozza a talpat és a tüsiknek köszönhetően remekül szellőzik benne a láb, sosincs benne melegem, nem izzad bele a talpam. Legjobb minőség! Vigyázat, láttam már ilyet silány kínai utánzatban, de ha felveszem, azonnal érezhető a különbség, mert nincs meg az a rugalmas járófelület, ami miatt nagyon kényelmes egész napon át. Csak az eredetit szabad megvenni! Nekem 1-2 évet bír, mert nap 24-ben ezt hordom.

  • 6 ember találta hasznosnak a hozzászólást.
Írj véleményt!

Ez még érdekelhet!

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password