Anatómiai tüskés talpú - masszázspapucs TS-3

Anatómiai tüskés talpú masszázspapucs TS-3 komfort

7 390 Ft

DrMonteBosco női anatom komfort papucs TS-3 masszázs papucs

Tüskés, masszírozó talpbelsővel anatómiai talpformával készülő rugalmas papucs állítható pántos felsőrésszel. Vérkeringést jótékonyan fokozó masszázs papucs.

Sarokmagasság: 3,5 cm
Belső talphossz: 
    35:   22,0 cm
    36:   22,5 cm
    37:   23,0 cm
    38:   23,5 cm
    39:   24,5 cm
    40:   25,0 cm
    41:   26,0 cm
    42:   26,5 cm
Hiányzik a méreted? Ügyfélszolgálatunk segít    MonteBosco webaruhaz kapcsolat

MÉRET
Mennyiség

DrMonteBosco női anatom komfort papucs TS-3 masszázs papucs 

A tüskés talpú papucs a talp érintkező felületeinek masszírozása révén a vérbőséget serkenti, ezáltal jótékonyan fokozza a vérkeringést. Ezen felül boltozati alátámasztás biztosítja a talpforma anatómiai szempontú kialakítását. 
A TS-3 komfort masszázs papucs kialakítása:
Felsőrész: Széles, a lábfejen járás közben is jól tartó három pántos kialakítás. A csatos állítási lehetőségnek köszönhetően minden lábformára jól illeszkedik, a szabályozható pánthosszakkal tökéletesen passzítható. Ugyanakkor megfelelően nyitott, ezáltal a lábfej kiválóan szellőzik.
Talpforma: A lábszerkezet figyelembevételével tervezett, masszírozó tüskeborítással kialakított anatómiai talpforma hosszú távon is komfortos viseletet biztosít. A lábfej formájához igazodó talpon a tüskék tervezetten kerültek kialakításra. A talpra gyakorolt nyomásnak megfelelően a hosszanti lábboltozat érzékenyebb részén a tüskék szélesebbek, a sarok súlypont alatt tüskék nincsenek. Mindezek kifejezetten kényelmessé teszik a papucsot. A kényelem érzetet tovább fokozza a lábujjak alatt kialakított enyhe haránt emelő és a hosszanti talpboltozati alátámasztás. A masszázspapucs a talp érintkező felületeinek masszírozása révén a vérbőséget serkenti, ezáltal jótékonyan fokozza a vérkeringést, mely hosszútávon frissítő hatású.
A talpmasszázs, mely a kis masszírozó tüskék segítségével valósul meg az alábbi esetekben hat jótékonyan: keringési zavarok, bokasüllyedés, lábfájás, gerincbántalmak, bizonyos mozgásszervi problémák. Kifejezetten előnyös azoknak, akik mozgáshiányban szenvednek, vagy azoknak akik épp túl sokat mozognak, azaz a sportolóknak Természetesen az egészséges embereknek szintén előnyös.
Használata javasolt kényelmes otthoni papucsként vagy akár hosszabb állómunkát végzőknek munkapapucsként
Fentieken kívül az TS-3 masszázspapucs nagy előnye, hogy akár a felsőrész, akár a talp enyhén nedves, puha ruhával könnyen tisztítható. 

Az egyszerű tisztításnak és az állómunkához kiváló, kényelmes talpformának köszönhetően rendkívül népszerű a munkapapucsot vásárlók körében.

A hárompántos felsőrészen kívül egypántos kivitelben is elérhető. A variációkat és a kollekcióba tartozó többi modellt itt találod: DrMonteBosco papucsok

Metrikus méretezés:
    35:   22,0 cm
    36:   22,5 cm
    37:   23,0 cm
    38:   23,5 cm
    39:   24,5 cm
    40:   25,0 cm
    41:   26,0 cm
    42:   26,5 cm
Ezek az adatok csak tájékoztató jellegűek.

TS-3

Adatlap

Márka
DrMonteBosco Shoes
Felsőrész anyaga
Szintetikus
Talpbélés anyaga
Tüskés, masszírozó talpbelső
Talp anyaga
Flexibilis PU talp
Egyéb tulajdonság
Boltozati harántemelő
Szortiment / Méretezés
35 - 42

Vélemények:

Értékelés 
2019-07-15

Páty

Barátnőm beszélt rá, de nem bántam meg. Tényleg segít az egész napi gyaloglásban, kevésbé fárad el estére a lábam. És könnyen tisztítható.

Írj véleményt!

Ez még érdekelhet!

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password