Anatómiai tüskés talpú masszázspapucs TS-3

Anatómiai tüskés talpú masszázspapucs TS-3 komfort

7 390 Ft

DrMonteBosco női anatom masszázs papucs TS-3 komfort

Tüskés, masszírozó talpbelsővel anatómiai talppal készülő rugalmas papucs állítható pántokkal. Vérkeringést jótékonyan fokozó komfort modell otthonra vagy munkába.

Sarokmagasság: 3,5 cm
Belső talphossz: 

  •     35:   22,0 cm
  •     36:   22,5 cm
  •     37:   23,0 cm
  •     38:   23,5 cm
  •     39:   24,5 cm
  •     40:   25,0 cm
  •     41:   26,0 cm
  •     42:   26,5 cm

Hiányzik a méreted? Ügyfélszolgálatunk segít    MonteBosco webaruhaz kapcsolat

Szállítási idő 1-3 munkanap. A csomagot házhoz vagy csomagpontra is kérheted. Árak és további információk itt: Szállítás és fizetés

MÉRET
Mennyiség

DrMonteBosco női anatom masszázs papucs TS-3 komfort

A tüskés talpú modell a talp érintkező felületeinek masszírozása révén a vérbőséget serkenti, ezáltal jótékonyan fokozza a vérkeringést. Ezen felül boltozati alátámasztás biztosítja a talpforma anatómiai szempontú kialakítását. 
A TS-3 komfort masszázs modell jellemzői:
Felsőrész: Széles, a lábfejen járás közben is jól tartó három pántos kialakítás. A csatos állítási lehetőségnek köszönhetően minden lábformára jól illeszkedik, a szabályozható pánthosszakkal tökéletesen igazítható. Ugyanakkor megfelelően nyitott, ezáltal a lábfej kiválóan szellőzik.
Talpforma: A lábszerkezet figyelembevételével tervezett, masszírozó tüskeborítással kialakított anatómiai talpforma hosszú távon is komfortos viseletet biztosít. A lábfej formájához igazodó talpon a tüskék tervezetten kerültek kialakításra. A talpra gyakorolt nyomásnak megfelelően a hosszanti lábboltozat érzékenyebb részén a tüskék szélesebbek, a sarok súlypont alatt tüskék nincsenek. Mindezek kifejezetten kényelmessé teszik a terméket. A kényelem érzetet tovább fokozza a lábujjak alatt kialakított enyhe haránt emelő és a hosszanti talpboltozati alátámasztás
Hatása:
A masszázspapucs a talp érintkező felületeinek masszírozása révén a vérbőséget serkenti, ezáltal jótékonyan fokozza a vérkeringést, mely hosszútávon frissítő hatású.
A talpmasszázs, mely a kis masszírozó tüskék segítségével valósul meg az alábbi esetekben hat jótékonyan: keringési zavarok, bokasüllyedés, lábfájás, gerincbántalmak, bizonyos mozgásszervi problémák. Kifejezetten előnyös azoknak, akik mozgáshiányban szenvednek, vagy azoknak, akik épp túl sokat mozognak, azaz a sportolóknak Természetesen az egészséges emberek számára szintén előnyös.
Használata javasolt kényelmes otthoni lábbeliként vagy akár hosszabb állómunkát végzőknek munkapapucsként
Fentieken kívül az TS-3 modell nagy előnye, hogy akár a felsőrész, akár a talp enyhén nedves, puha ruhával könnyen tisztítható. 

Az egyszerű tisztításnak és az állómunkához kiváló, kényelmes talpformának köszönhetően rendkívül népszerű a munkahelyi lábbelit vásárlók körében.

A hárompántos felsőrészen kívül egypántos kivitelben is elérhető. A variációkat és a kollekcióba tartozó többi modellt itt találod: DrMonteBosco papucsok

A belső talphossz mérése szabócentivel történik. A talpformából következően a megadott adatokban 1-2 mm eltérés elképzelhető.

Figyelem! A lábbeli általános használatra ajánlott. Speciális láb problémák, ortopédiai elváltozások esetén kérd szakorvos tanácsát! 

167

Adatlap

Típus
Pántos papucs
Kategória
Női
Márka
DrMonteBosco Shoes
Felsőrész anyaga
Szintetikus
Talpbélés anyaga
Tüskés, masszírozó talpbelső
Talp anyaga
Flexibilis PU talp
Egyéb tulajdonság
Boltozati harántemelő
Szortiment / Méretezés
35 - 42
Színválaszték
Fehér
Származási hely
Olaszország

Vélemények:

Értékelés 
2019-07-15

Páty

Barátnőm beszélt rá, de nem bántam meg. Tényleg segít az egész napi gyaloglásban, kevésbé fárad el estére a lábam. És könnyen tisztítható.

Írj véleményt!

Ez még érdekelhet!

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password