Az itt közzétett vélemények igazolhatóan valós webáruházi vásárlóinktól e-mailben érkezett visszajelzések, melyeket egy teljesített megrendelés után küldtek nekünk. Közzétételükhöz írásban kértünk és kaptunk engedélyt.


"Szeretnek köszönetet mondani az Önöknél vásárolt két papucsert. Egyrészt nagyon klassz a papucs, de ami ennél is fontosabb, hibátlan volt a számomra nyújtott szolgáltatásuk, pontos, precíz, gyors, és hat a hölgy, aki vette a fáradtságot és felhívott, hat hihetetlen kedves volt. Köszönöm szépen! Kar, hogy nem ilyen a világ, mint Önök. 
Szeretettel üdvözli Önöket Szigetvarrol Francsics Beata"


"Ezúton szeretném megköszönni a vásárlásom, majd az elállásom  során tanusított segítségüket. Sajnálom, hogy a vásárlás nem jött létre. Nagyon korrekt , vásárlóbarát cég az önöké. Hozzáállásukat mégegyszer köszönöm!
Tisztelettel Machlik Anikó"


"Nagyon köszönjük, megkaptuk a csomagot! Külön köszönet a munkájáért, türelméért, nem vagyunk egyszerű esetek. :)
Üdvözlettel:
Rákospalotai Összevont Óvodák nevében Regős Ildikó"


"A papucs cseréje megtörtént, ez kiváló lett minfen szempontból. Köszönök minden segítséget. További sikeres munkát és jó egészséget kívánok! ????

Üdvözlettel: Gazgyik Jánosné, Bp"


"Megjött a papucsom, úgy örülök!!!!! Köszönöm   a sok segítségét és kedvességét!!!
Üdvözlettel, Széky Alfonzné"


"Köszönöm gyors reagálásukat, problémamegoldó hozzáállásukat. 
Üdvözlettel: Demeter Györgyi, Bp.”  
A Google keresőben közzétett értékeléseket itt olvashatod: Google véleményekHa szívesen írnál véleményt, azt megteheted a Google oldalán: Google vélemény írása vagy az egyes modellek saját termékoldalán a Vélemények részben.
A termékeinkre vagy szolgáltatásunkra vonatkozó véleményed közzétételével segíthetsz másoknak a tájékozódásban, döntéshozatalban. Valamennyi írásban megfogalmazott véleményért hálásak vagyunk. Segítsünk egymásnak!

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password