Hogyan válasszak papucsot?

Webáruházunkban termék kategóriákba soroltuk a papucsokat. Válaszd a számodra megfelelő kategória termékeit, pl.: Munkapapucs, Klumpa, Kímélő papucs… Alkalmazhatod az oldal tetején található szűrőt, ahol kifejezésekre szűrhetsz, pl.: virágos, masszázs… A kategória oldalak méretszűrőjét használva csak a megfelelő méretű modellek jelennek meg.


Speciális igények

Az egyes papucsok leírásában megtalálod, hogy milyen igényekre készült a modell. Ha nem vagy benne biztos, hogy megfelelő, keresd Ügyfélszolgálatunkat, segítünk.


Kis lábam van/nagy lábam van, találok itt papucsot?

Webáruházunkban női papucsokat 35-42, férfi papucsokat 39-47 méretekben tudsz vásárolni. A szortiment kollekciónként eltérő, javasoljuk, használd az egyes kategóriáknál található a méretszűrőt.


Próba nélkül honnan tudom, melyik méret lesz jó?

A kínálatunkban található papucs modellek eltérő megjelenésűek és talpkialakításúak. Minden modell leírásában szerepel a talphossz táblázat, az egyes méretekhez tartozó centiméterben megadott belső talphossza. .Méretválasztásnál az átlag viselt lábbeli méretet a választott modell vonatkozó talphosszával és a  láb saját talphosszával érdemes összevetni. A méretezés szerint 1 méret eltérés lehetséges, 2 méret már nem valószínű. 

Egyes modellek pl.: Sanital Light papucsok az átlagnál rövidebb méretezésűek, ezt feltűntetjük a termék oldalon a leírásban.


Nem szeretnék mindent végignézni, hol látható, hogy mi van a méretemben?

Nem szükséges a modelleket egyenként végig kattintgatnod. Minden termékkategória oldalon balra találod a méretszűrőt. Kattints a megfelelő méretre és csak azok fognak megjelenni. 


Milyen anyagból készülnek a papucsok?

Minden modell saját termékoldalán a papucs  fotója alatt a TERMÉK RÉSZLETEI-ben olvasható az anyagösszetétel. A papucsok legnagyobb része természetes bőrből készült, de vannak kombinált anyagú, illetve szintetikus felsőrésszel készülő modellek is.


Nem rendeltem még interneten, telefonon is rendelhetek?

Csak a webáruház felületén lehet megrendelést leadni. A félreérthetőség, tévesztés, követhetetlenség és jogszabályok okán sincs mód telefonos megrendelésre.

A megrendelés leadásához segítséget találsz ide kattintva: Hogyan rendeljek? Segítség lépésről lépésre


Csak regisztrációval lehet rendelni?

Nem. Vendégvásárlóként is leadhatsz rendelést, de a megrendelés teljesíthetőségéhez bizonyos adatok megadása ez esetben is kötelező (név, e-mail cím, szállítási cím, telefon).


Nem tudom megadni az e-mail címemet, azt jelzi a shop, hogy már létezik ilyen e-mail cím. Mit tegyek?

Ez esetben a kérdéses e-mail címmel korábban már regisztráltál egy jelszavas fiókot. Add meg a hozzátartozó jelszót a belépéshez. Ha elfelejtetted, kattints az Elfelejtett jelszó mezőre. A jelszó visszaállító rendszer e-mailt küld a regisztrált címedre, a benne lévő link segítségével be tudsz lépni fiókodba.


Kérhetem a szállítást a munkahelyemre is? 

Igen. A csomagok kézbesítése munkanapokon 8:00-17:00 óra között történik. A rendelésben olyan címet jelölj meg, ahol ebben az időszakban elérhető vagy. Munkahely is lehet, ám fontos, hogy jelezd az intézmény nevét a "Megjegyzés" rovatban. További részleteket itt találsz: Szállítási információk


Hogyan fizethetem a rendelésem?

Rendelésed fizetheted bankkártyával, előre utalással vagy utánvéttel. Minden további részletet megtalálsz itt: Általános Szerződési Feltételek/5. pont Fizetés


Hogyan kapok számlát?

Webáruházunk rendszerében a megrendelésekről automatikusan ÁFA-s, elektronikus számlák készülnek, e-mailben érkeznek. Az elektronikus számlát az általunk használt Billingo számlázó rendszer korlátlan ideig tárolja a felhőalkalmazásban, a számlalevélben kapott linken bármikor elérhető, PDF formátumban letölthető.


Cégnévre kérhetek számlát?

Igen. A szállítási címtől eltérő számlázási cím megadására is van lehetőség. A megrendelés 2. CÍMEK lépésénél, a szállítási cím alatt látható "Ez a cím szerepeljen a számlán is" megjegyzés elől vedd ki a pipát. A lenyíló ablakban megadhatod az eltérő számlázási címet. Céges számlázási cím esetében az adószám megadása kötelező. Kérjük, vedd figyelembe, hogy hitelesített időbélyegzővel ellátott elektronikus számlát állítunk ki. Ha bizonytalan vagy, előre egyeztess a céggel, hogy befogadja-e. Kérdésed van? Keresd Ügyfélszolgálatunkat, segítünk.


Honnan tudom, hogy létrejött a rendelés?

A létrejött rendelésekről minden esetben visszaigazoló e-mail érkezik a megadott e-mail címedre. Fontos, hogy ezt ellenőrizd (esetleg a spam/levélszemét mappában is). Ha nem érkezett e-mail,  hiba lehet a megadott e-mail címben vagy valami egyéb hiba történt. Vedd fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal, segítünk.


Leadtam a megrendelést, de szeretném módosítani, mit tegyek?

Egy létrejött rendelésen vásárlóként már nem tudsz változtatni. Ha módosítani szeretnéd, mielőbb vedd fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal, segítünk.


Van lehetőség a egy leadott rendelésben a szállítási cím módosításra?

Ha a csomagod még nem indult el, keresd Ügyfélszolgálatunkkal, segítünk. Ha a csomagot már átadtuk a futárcégnek, ők tudnak segíteni. Elérhetőségeiket megkapod a kiszállítás értesítő e-mailben.


Mikor kapom meg a csomagom?

Csomagodat igyekszünk minél előbb útnak indítani. Átlag kiszállítási határidőnk 1-3 munkanap. Leggyakrabban a rendelést követő nap elindul a csomag és másnap megérkezik (munkanapok esetében.)


Rossz méretet rendeltem cserélni szeretnék

30 napos csere garanciánk lehetőséget biztosít a méretcserére. Ezzel kapcsolatban itt találsz információt: Termékcsere


Nem erre gondoltam, lehet cserélni?

Bármilyen oknál fogva kérhetsz cserét. Választhatsz, másik méretet, színt, modellt vagy kategóriát is. A cseréket értékegyeztetéssel intézzük. Részleteket itt találsz: Termékcsere


Megkaptam a terméket, de meggondoltam magam, visszaküldhetem?

Megrendelésed kézhezvételétől számított 14 napon belül elállhatsz a vásárlástól és visszaküldheted a terméket. Ennek részleteit itt találod: Elállás 


Megérkezett a csomagom, de kibontásnál észrevettem, hogy a termék hibás, mit tegyek?

Ha hibát találsz egy kiküldött terméken, haladéktalanul jelezd felénk! Erre az átvételtől számított 72 óra áll rendelkezésedre. Ezen időn belül jelzett hibás terméket díjmentesen kicseréljük. Segítséget itt kaphatsz: Ügyfélszolgálat


Meghibásodott a rendelt termék, mit kell tennem?

A termék meghibásodását e-mailben kell jelezned. Ebben meg kell adnod a neved, megrendelés azonosítód, számlaszámot. Ha van lehetőséged, csatolj fotót a levélhez. Válasz levélben küldjük a további lépéseket.


Hol találom a vásárlói tájékoztatót?

A kapott termék dobozában találod a tájékoztatót. A termékekkel és szavatossággal kapcsolatos információkat itt is megtalálod: Vásárlói tájékoztató


Van a termékekre garancia?

A DrMonteBosco webáruházban forgalmazott valamennyi termékre jár a Magyarországon törvényi által előírt garancia. Ezzel kapcsolatos részleteket itt találsz: Általános Szerződési Feltételek/9. pont Szavatosság


Hogy értesülhetek az újdonságokról?

Napi híreket, friss információkat, akciókat leggyakrabban Facebook oldalunkon teszünk közzé. Ha követed oldalunkat Te is értesülhetsz: Facebook

Részletesebb tartalmakat hírlevélben küldünk. Érdemes feliratkozni.

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password