A STRIPE bankkártyás fizetés tudnivalói

A DrMonteBosco webáruházban leadott megrendelések bankkártyával történő online kifizetései a Stripe elektronikus fizetési rendszeren keresztül valósulnak meg.

                                                                                                powered-by-stripe-purple.png

A Stripe egy ír-amerikai tulajdonú nemzetközileg ismert és elismert pénzügyi és szoftver szolgáltató vállalat, mely a világ számos országában sikerrel nyújt többek között pénzügyi szolgáltatásokat.

A Stripe elektronikus fizetési rendszeren belül az alábbi bankkártyákat használhatod:


                                                                                  


A fizetés rendkívül egyszerű: a webáruház megrendelő oldalába integrált felületen a bankkártya adataid megadásával a jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz. A Stripe bankkártyás fizetés lényege, hogy bankkártya adataid nem kerülnek rögzítésre, azokat a webáruház nem tárolja.

Miért biztonságos?

Stripe által biztosított bankkártyás fizetési megoldás a jelenleg ismert legbiztonságosabb fizetési forma. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg.

A DrMonteBosco webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a Stripe fizetési rendszer pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a TLS titkosítással ellátott fizetőoldalon. 
A fizetőoldal adattartalmáról a DrMonteBosco webáruház nem értesül, azokat csak a Stripe érheti el.
A tranzakció eredményéről a kártyás fizetést követően a webáruház oldalán tájékozódhatsz.
A kártyás fizetéshez az általad használt internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. A kártyás fizetés használatával megrendelésed végösszege azonnal zárolásra kerül kártyaszámládon.

A Stripe fizetésről további (angol nyelvű) információt itt találsz: Stripe.com
A Stripe (szintén angol nyelvű) adatvédelmi szabályzatát és nyilatkozatát, valamint elérhetőségét itt találod:  Stripe adatvédelem

Figyelem, óvd adataidat!

Figyelj rá, hogy bankkártya adataid ne kerülhessenek illetéktelen kezekbe! Bankszámlaszámod és a kártyádhoz tartozó PIN kódodat tárold külön helyen!
Tartsd nyilván és kísérd figyelemmel internetes vásárlásaidat!

A DrMonteBosco webáruház adatvédelmi tájékoztatóját itt találod: Adatkezelés

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password