A megrendelt termék/ek kézhez vételétől számított 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhatsz a szerződéstől és a használatba vétel előtt visszaküldheted a rendelt terméket.

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terhel, (a Monte Bosco Kft. azonban követelheti a nem megfelelő kezelésből adódó anyagi kár megtérítését). A termék visszaérkezését követően haladéktalanul, de legkésőbb 5 munkanapon belül visszatérítjük a rendelés összegét. A visszatérítés minden esetben banki átutalással történik.

Amennyiben élni kívánsz az elállás jogával, elállási szándékod egyértelmű nyilatkozatban kell eljuttatnod (például postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: Monte Bosco Kft., 1107 Budapest, Szállás utca 44-46. vagy e-mailben a shop @ drmontebosco.hu címre. E célból használhatod a lent mellékelt Elállási/Felmondási nyilatkozat mintát is vagy benyújthatod az elállási szándékot egyértelműen kifejező saját nyilatkozatod.

Az Elállási nyilatkozat megérkezését e-mailben visszaigazoljuk a további teendőkkel együtt. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként add fell leveled, így tudod igazolni a postára adás dátumát.

A nyilatkozat mintát ide kattintva tudod letölteni:  Elállási nyilatkozat

További kérdések esetén keresd Ügyfélszolgálatunkat, szívesen segítünk.


DRMONTEBOSCO AZ EGÉSZSÉGES LÁBAKÉRT!

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password