A megrendelt termék/ek kézhez vételétől számított 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhatsz a szerződéstől és a használatba vétel előtt visszaküldheted a rendelt terméket. Használatba vett termék esetében (ide értve a szobai használatot is) visszavételre nincs lehetőség.

Amennyiben élni kívánsz az elállás jogával, elállási szándékodat egyértelmű írásbeli nyilatkozatban kell eljuttatnod (például postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: Monte Bosco Kft., 1107 Budapest, Szállás utca 44-46. vagy e-mailben a shop @ drmontebosco.hu címre. E célból használhatod a lent mellékelt Elállási/Felmondási nyilatkozat mintát is vagy benyújthatod az elállási szándékot egyértelműen kifejező, a lenti mintával megegyező tartalmú saját nyilatkozatod.

Az Elállási nyilatkozat megérkezését e-mailben visszaigazoljuk a további teendőkkel együtt. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként add fell leveled, így tudod igazolni a postára adás dátumát.

A nyilatkozat mintát ide kattintva tudod letölteni:  Elállási nyilatkozat

A visszaküldésre szánt terméket erre a címre kell postáznod: Monte Bosco Kft., 1107 Budapest, Szállás utca 44-46. (Személyes ügyintézésre nincs lehetőség.) A csomagot 14 naptári napon belül kell útnak indítanod postán vagy futárcég által. A feladásról küldj egy e-mail értesítést.

Elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terhel, (a Monte Bosco Kft. azonban követelheti a nem megfelelő kezelésből adódó anyagi kár megtérítését). A termék visszaérkezését követően haladéktalanul, de legkésőbb 5 munkanapon belül visszatérítjük a rendelés összegét. A visszatérítés minden esetben banki átutalással történik.


Az elállással kapcsolatban bővebb tájékoztatást (pl. kizáró okokat) az Általános szerződési Feltételek 8. pontjában találsz.

További kérdések esetén keresd Ügyfélszolgálatunkat, szívesen segítünk.


DRMONTEBOSCO AZ EGÉSZSÉGES LÁBAKÉRT!

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password