A megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhatsz a szerződéstől és a használatba vétel előtt visszaküldheted a rendelt terméket. Használatba vett termék esetében (ide értve a minimális szobai használatot is) visszavételre nincs lehetőség. 

Amennyiben élni kívánsz az elállás jogával, szándékodat egyértelmű írásbeli elállási nyilatkozatban kell közölnöd. A nyilatkozatot elküldheted e-mailben: shop @ drmontebosco.hu címre, vagy postai levélben (cím: Monte Bosco Kft., 1107 Budapest, Szállás utca 44-46). E célból használhatod a lent mellékelt Elállási/Felmondási nyilatkozat mintát is vagy benyújthatod a lenti mintával megegyező tartalmú saját nyilatkozatod.
Ezen kívül a vásárláskor kapott számlád másolatát is mellékelned kell.

Az Elállási nyilatkozat megérkezését e-mailben visszaigazoljuk a további teendőkkel együtt. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként add fell leveled, így tudod igazolni a postára adás dátumát.

A nyilatkozat mintát ide kattintva tudod letölteni:  Elállási nyilatkozat

A visszaküldésre szánt terméket, lehetőleg az eredeti csomagolásban, az átvételtől számított 14 naptári napon belül saját költségen kell elküldened postán vagy futárcég által. Utánvéttel feladott csomagot nem tudunk átvenni.
A csomagot ide kell címezned: Monte Bosco Kft., 1107 Budapest, Szállás utca 44-46. (Személyes ügyintézésre nincs lehetőség.) A feladásról küldj egy e-mail értesítést.

Elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terhel, (a Monte Bosco Kft. azonban követelheti a nem megfelelő kezelésből adódó anyagi kár megtérítését). Az akárcsak minimális használati nyomokkal visszaküldött termék esetén az elállási jog nem érvényesíthető. Az ilyen terméket 1.600.- Ft utánvéttel fizetendő szállítási díjjal visszapostázzuk.

A termék visszaérkezését követően haladéktalanul, de legkésőbb 5 munkanapon belül visszatérítjük a rendelés összegét. A visszatérítés bankkártyával fizetett megrendelés esetén bankkártyára, minden egyéb esetben banki átutalással történik.


Fontos!
Amennyiben vásárlásod nem magánszemélyként, azaz fogyasztóként intézted (jogi személy vagy cég nevére kértél számlát) a 14 napos határidőn belül a termékcsere lehetőségével élhetsz. Pénzvisszafizetésre ez esetben nincs lehetőség.


Az elállással kapcsolatban bővebb tájékoztatást (pl. kizáró okokat) az Általános szerződési Feltételek 8. pontjában találsz.

További kérdések esetén keresd Ügyfélszolgálatunkat, szívesen segítünk.


DRMONTEBOSCO AZ EGÉSZSÉGES LÁBAKÉRT!

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password