A MonteBosco webáruházban az alábbi szállítási módok közül választhatsz

1. Házhozszállítás
Csomagjainkat az Express One futárszolgálat szállítja az alábbi díjakkal:
- megrendelésedben átutalásos fizetési módot választva, az ország egész területén egységesen  1.050.- Ft, két vagy több termék szállítása esetén 1.150.- Ft, 
- utánvétes  fizetési módot választva 1.530.- Ft, két vagy több termék szállítása esetén 1.630.-Ft. 

2. Szállítás csomagpontra - OMV benzinkútra
Csomagod kézbesítését OMV benzinkutakon lévő Express One csomagpontra is kérheted, ahol az a hosszú nyitvatartási időben bármikor átvehető. Így nem vagy a házhoz kézbesítési időkorláthoz kötve. A megrendelés folyamatában, a szállítási mód választásnál jelöld be a megfelelő OMV kutat. rendelés összegét ez esetben csak előre utalással lehet kiegyenlíteni. 
Ez a legkedvezőbb árú szállítási módaz országon belül egységesen 950.- Ft, két vagy több termék szállítása esetén 990.- Ft.

A csomagpontok listáját az alábbi linken találod:  Express One csomagpont hálózat. (Nem minden OMV kút tagja a hálózatnak)

Ezen felül vásárlásod semmilyen plusz költség nem terheli.
25.000.-Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. 

Átlag szállítási határidőnk a megrendelés visszaigazolásától számított 1-5 munkanap. A csomag feladásáról e-mail értesítőt küldünk, mely tartalmazza a kézbesítés várható napját is. Ezen felül az Express One futárszolgálat a rendelésben megadott e-mail címedre értesítést küld a kézbesítés napjáról. Az e-mailben kapott küldeményazonosítóval a csomag nyomon követhető a https://tracking.expressone.hu oldalon. Munkanapokon telefonon is érdeklődhetsz: 06-1-8777 400 

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8:00-17:00 óra között történik. A rendelésben olyan címet jelölj meg, ahol ebben az időszakban elérhető vagy. (Munkahely is lehet, ám fontos, hogy jelezd az intézmény nevét a "Megjegyzés" rovatban.) Ha véletlen mégsem tudod a csomagot ebben az időpontban átvenni, a következő munkanapon még egyszer megkísérlik a kézbesítést. Ez esetben javasoljuk, hogy vedd fel a kapcsolatot a futárral. (Telefonszámát az Express One-tól kapott, kézbesítésről szóló e-mailben találod.)

Termékcsere esetén a csere termék kiküldési költsége 1.390.- Ft, mely utánvéttel fizetendő. Csere inverz csomag szolgáltatással is megoldható, azaz a csere termék kézbesítésekor a futár egy úttal a visszaküldendő csomagot is átveszi. Az egyszerűbb és kedvezőbb költségű oda-vissza csomag szolgáltatás díja: 1.600.- Ft, melyet átutalással  tudsz kiegyenlíteni. 

További szállítási információkat az Általános Szerződési Feltételek 6. pontjában találsz.

Felmerülő kérdések esetén keresd Ügyfélszolgálatunkatszívesen segítünk!Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password