A MonteBosco webáruházban az alábbi szállítási módok közül választhatsz1. Házhozszállítás
Csomagjainkat az Express One futárszolgálat szállítja az alábbi díjakkal:
- megrendelésedben átutalásos vagy bankkártyás fizetési módot választva, az ország egész területén egységesen  1.050.- Ft, két vagy több termék szállítása esetén 1.150.- Ft, 
- utánvétes  fizetési módot választva 1.530.- Ft, két vagy több termék szállítása esetén 1.630.-Ft. 


2. Szállítás csomagpontra - OMV benzinkútra
Csomagod kézbesítését OMV benzinkutakon lévő Express One csomagpontra is kérheted, ahol az a hosszú nyitvatartási időben bármikor átvehető. Így nem vagy a házhoz kézbesítési időkorláthoz kötve. A megrendelés folyamatában, a szállítási mód választásnál jelöld be a megfelelő OMV kutat. rendelés összegét ez esetben csak előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni. 
Ez a legkedvezőbb árú szállítási módaz országon belül egységesen 950.- Ft, két vagy több termék szállítása esetén 990.- Ft.

A csomagpontok listáját az alábbi linken találod:  Express One csomagpont hálózat. (Nem minden OMV kút tagja a hálózatnak)

Ezen felül vásárlásod semmilyen plusz költség nem terheli.
25.000.-Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. 

Átlag szállítási határidőnk a megrendelés visszaigazolásától számított 1-5 munkanap. A csomag feladás napján a rendelésben megadott e-mail címedre feladási értesítőt küldünk. Ezen felül az Express One futárszolgálat is értesítést küld a kézbesítés napjáról (várhatóan ez a következő munkanap). Az e-mailben kapott küldeményazonosítóval a csomag nyomon követhető a https://tracking.expressone.hu oldalon. 

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8:00-17:00 óra között történik. A rendelésben olyan címet jelölj meg, ahol ebben az időszakban elérhető vagy. (Munkahely is lehet, ám fontos, hogy jelezd az intézmény nevét a "Megjegyzés" rovatban.)
A kiszállítás napjának reggelén az Express One egy újabb email értesítést küld, amely tartalmazza a futár telefonszámát, valamint egy 2-órás időablakot a kézbesítés várható idejéről.

A kézbesítés meghiúsulása esetén email értesítést kapsz, melyben szerepel a kiszállítás új időpontja, valamint egy módosító link, amelyen keresztül változtatni tudod ezt az időpontot, vagy új címet adhatsz meg. 

Kézbesítéssel kapcsolatos kérdés esetén - a csomag visszaszállítását elkerülendő - vedd fel a kapcsolatot a futárral (telefonszámát az Express One-tól kapott, kézbesítésről szóló e-mailben találod) vagy a központtal (munkanapokon 08-16:00 óráig: 06-1-8777 400). 

A kétszeri kézbesítés sikertelenség esetén az újbóli kiszállítást kizárólag a csomag ellenértékének és a visszaszállítás költségének (800.- Ft) előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.


Termékcsere esetén a csere termék kiküldési költsége 1.390.- Ft, mely utánvéttel fizetendő. Csere inverz csomag szolgáltatással is megoldható, azaz a csere termék kézbesítésekor a futár egy úttal a visszaküldendő csomagot is átveszi. Az egyszerűbb és kedvezőbb költségű oda-vissza csomag szolgáltatás díja: 1.600.- Ft, melyet átutalással tudsz kiegyenlíteni. 

További szállítási információkat az Általános Szerződési Feltételek 6. pontjában találsz.

Felmerülő kérdések esetén keresd Ügyfélszolgálatunkatszívesen segítünk!Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password