A MonteBosco webáruházban az alábbi szállítási módok közül választhatsz1. Házhozszállítás 
1.190.- Ft  -  ha átutalással vagy bankkártyával fizeted rendelésed
Utánvét kezelési díj: +490.- Ft  -  ha a csomag átvételekor fizeted rendelésed utánvéttel 

2. Szállítás Express One csomagpontra - legkedvezőbb ár
1.090.- Ft 
Csomagod kézbesítését Express One csomagpontra is kérheted, mely lehet OMV benzinkút (ahol a hosszú nyitvatartási időben bármikor át tudod venni) Packeta csomagpont (különböző nyitvatartási időkkel) vagy Alzabox csomagautomata (kizárólag 1 páras rendelés esetén, 2 napos átvételi határidővel). Így nem vagy a házhoz kézbesítési időkorláthoz kötve. A megrendelés folyamatában, a szállítási mód választásnál jelöld be a megfelelő csomagpontot. A rendelés összegét csomagpontos szállítás esetén csak előre utalással vagy bankkártyával lehet kiegyenlíteni.  

A csomagpontok listáját az alábbi linken találod:  Express One csomagpont hálózat. (Nem minden OMV kút tagja a hálózatnak)

Ezen felül vásárlásod semmilyen plusz költség nem terheli.

30.000.-Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.

Átlag szállítási határidőnk a megrendelés visszaigazolásától számított 1-5 munkanap. Kivételt képeznek az ünnepi időszakok és a szabadságolás időszaka, de ezeket minden esetben jelezzük webáruházunk főoldalán.
A csomag feladás napján a rendelésben megadott e-mail címedre feladási értesítőt küldünk
. Ezen felül az Express One futárszolgálat is értesítést küld a kézbesítés napjáról (várhatóan ez a következő munkanap). Az e-mailben kapott küldeményazonosítóval a csomag nyomon követhető a https://tracking.expressone.hu oldalon. 

A csomagok kézbesítése munkanapokon 7:30-18:00 óra között történik. A rendelésben olyan címet jelölj meg, ahol ebben az időszakban elérhető vagy. (Munkahely is lehet, ám fontos, hogy jelezd az intézmény nevét a "Megjegyzés" rovatban.)
A kiszállítás napjának reggelén az Express One egy újabb email értesítést küld, amely tartalmazza a futár telefonszámát, valamint egy 2-órás időablakot a kézbesítés várható idejéről.

A kézbesítés meghiúsulása esetén email értesítést kapsz, melyben szerepel a kiszállítás új időpontja, valamint egy módosító link, amelyen keresztül változtatni tudod ezt az időpontot, vagy új címet adhatsz meg. 

Kézbesítéssel kapcsolatos kérdés esetén - a csomag visszaszállítását elkerülendő - vedd fel a kapcsolatot a futárral (telefonszámát az Express One-tól kapott, kézbesítésről szóló e-mailben találod) vagy a központtal (munkanapokon 08-16:00 óráig: 06-1-8777 400). 

A kétszeri kézbesítés sikertelenség esetén az újbóli kiszállítást kizárólag a csomag ellenértékének és a visszaszállítás költségének (800.- Ft) előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.


Termékcsere esetén a csere termék kiküldési költsége 1.490.- Ft, mely utánvéttel fizetendő. Csere inverz csomag szolgáltatással is megoldható, azaz a csere termék kézbesítésekor a futár egy úttal a visszaküldendő csomagot is átveszi. Az egyszerűbb és kedvezőbb költségű oda-vissza csomag szolgáltatás díja: 1.600.- Ft, melyet átutalással tudsz kiegyenlíteni. 

További szállítási információkat az Általános Szerződési Feltételek 6. pontjában találsz.

Felmerülő kérdések esetén keresd Ügyfélszolgálatunkatszívesen segítünk!Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password