A MonteBosco webáruházban többféle szállítási mód közül választhatsz

1. Személyes átvétel bemutatótermünkben:
- ez esetben nincs szállítási vagy csomagolási költség
- helyszíni készpénzfizetés lehetőség hiányában, a rendelt termékek árát előre utalással tudod kiegyenlíteni
- cím: 1107 Budapest, X. ker. Szállás u. 44-46.

FONTOS
- mivel a Szállás utcában kiskereskedelmi jogosultság nélkül, kizárólag nagykereskedésként működünk, webáruházban leadott megrendelés nélkül nem tudunk fogadni, így helyszíni vásárlásra, válogatásra sincs lehetőség, csak a már leadott rendelések átvételére
- az átvételhez szükséges információkat e-mailben küldjük 
- személyes átvétel a nagykereskedés jelleg miatt inkább a kora délutáni órákban javasolt (legkésőbb 16:00 óráig)

2. Házhozszállítás
Csomagjainkat az Express One futárszolgálat szállítja az alábbi díjakkal:
- megrendelésedben átutalásos fizetési módot választva, az ország egész területén egységesen  990.- Ft, két vagy több termék szállítása esetén 1.190.- Ft, 
- utánvétes  fizetési módot választva 1.290.- Ft, két vagy több termék szállítása esetén 1.490.-Ft. 

3. Szállítás csomagpontra - OMV benzinkútra
Rendelésedben megjelölhetsz egy általad választott OMV benzinkutat, ahol a csomagot a hosszú nyitvatartási időben bármikor át tudod venni. Így nem vagy a házhoz kézbesítés időkorlátjához kötve. A rendelés összegét ez esetben csak előre utalással lehet kiegyenlíteni. 

Ez a legkedvezőbb árú szállítási módaz országon belül egységesen 900.- Ft, két vagy több termék szállítása esetén 950.- Ft.

FONTOS:
Ne felejtsd el megadni a választott OMV benzinkutat a "Megjegyzés" mezőben! 
A csomagpontok listáját az alábbi linken találod:  Express One csomagpont hálózat. (Nem minden OMV kút tagja a hálózatnak)

Ezen felül vásárlásod semmilyen plusz költség nem terheli.
25.000.-Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. 

Átlag szállítási határidőnk a megrendelés visszaigazolásától számított 1-5 munkanap. A csomag feladásáról e-mail értesítőt küldünk, mely tartalmazza a kézbesítés várható napját is. Ezen felül az Express One futárszolgálat a rendelésben megadott e-mail címedre értesítést küld a kézbesítés napjáról. Az e-mailben kapott küldeményazonosítóval a csomag nyomon követhető a https://tracking.expressone.hu oldalon. Munkanapokon telefonon is érdeklődhetsz: 06-1-8777 400 

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8:00-17:00 óra között történik. A rendelésben olyan címet jelölj meg, ahol ebben az időszakban elérhető vagy. (Munkahely is lehet, ám fontos, hogy jelezd az intézmény nevét a "Megjegyzés" rovatban.) Ha véletlen mégsem tudod a csomagot ebben az időpontban átvenni, a következő munkanapon még egyszer megkísérlik a kézbesítést. Ez esetben javasoljuk, hogy vedd fel a kapcsolatot a futárral. (Telefonszámát az Express One-tól kapott, kézbesítésről szóló e-mailben találod.)

Termékcsere esetén a csere termék kiküldési költsége 990.- Ft, mely utánvéttel fizetendő. Csere inverz csomag szolgáltatással is megoldható, azaz a csere termék kézbesítésekor a futár egy úttal a visszaküldendő csomagot is átveszi. Az egyszerűbb és kedvezőbb költségű oda-vissza csomag szolgáltatás díja: 1.600.- Ft, melyet átutalással  tudsz kiegyenlíteni. A termékcsere előzetes egyeztetés után nagykereskedésünkben személyesen is intézhető.

További szállítási információkat az Általános Szerződési Feltételek 6. pontjában találsz.

Felmerülő kérdések esetén keresd Ügyfélszolgálatunkatszívesen segítünk!Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password