Szerzői jogok

www.gyerekcipo-gyogypapucs.drmontebosco.com webáruház teljes tartalma, minden szövege, valamennyi fotója, grafikus eleme, továbbá technikai megoldásai, azaz a webáruház egésze szerzői jogi védelem alatt állnak, így azok kereskedelmi célú másolása, adathordózóra mentése, módosítása, kinyomtatása vagy terjesztése tilos. 

Tilos a www.gyerekcipo-gyogypapucs.drmontebosco.com webáruház adatbázisát a keresőmotorok megkerülésével lemásolni, módosítani, meglévő adatokat felülírni, vagy abban új adatokat elhelyezni, továbbá tilos ezen adatok kilistázása, rendszerezése, archiválása, feltörése, forráskódjainak visszafejtése.
Ezen jogsértések és a jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket vonnak maguk után, melynek költségeit az elkövető viseli.A weboldal tartalmával kapcsolatos felelősség 

A  DrMonteBosco webáruházat Ön/Vásárló kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy a Monte Bosco Kft. nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért. A Monte Bosco Kft. kizár minden a webáruház használói által tanúsított magatartással kapcsolatos felelősséget. gyerekcipo-gyogypapucs.drmontebosco.com webáruházban megjelenített szöveges és képi tartalom kizárólag tájékoztató jelleggel kerül publikálásra. A Monte Bosco Kft. szem előtt tartja az oldal látogatóinak friss információval való ellátását, ennek ellenére, a szöveges és képi tartalom aktualitásáért és helytállóságáért nem vállal felelősséget. A gyerekcipo-gyogypapucs.drmontebosco.com weboldalon esetlegesen található külső hivatkozások tartalmára a Monte Bosco Kft -nek nincs befolyása, ebből kifolyólag az ott található tartalommal nem azonosítható és azokért semminemű felelősséget nem vállal.Tájékoztatjuk, hogy a DrMonteBosco webáruház jelen weboldalát csak a fentiek elfogadása esetén használhatja!

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password