Szerzői jogok

www.gyerekcipo-gyogypapucs.drmontebosco.com webáruház teljes tartalma, minden szövege, valamennyi fotója, grafikus eleme, továbbá technikai megoldásai, azaz a webáruház egésze szerzői jogi védelem alatt állnak, így azok kereskedelmi célú másolása, adathordózóra mentése, módosítása, kinyomtatása vagy terjesztése tilos. 

Tilos a www.gyerekcipo-gyogypapucs.drmontebosco.com webáruház adatbázisát a keresőmotorok megkerülésével lemásolni, módosítani, meglévő adatokat felülírni, vagy abban új adatokat elhelyezni, továbbá tilos ezen adatok kilistázása, rendszerezése, archiválása, feltörése, forráskódjainak visszafejtése.
Ezen jogsértések és a jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket vonnak maguk után, melynek költségeit az elkövető viseli.A weboldal tartalmával kapcsolatos felelősség 

A  DrMonteBosco webáruházat Ön/Vásárló kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy a Monte Bosco Kft. nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért. A Monte Bosco Kft. kizár minden a webáruház használói által tanúsított magatartással kapcsolatos felelősséget. gyerekcipo-gyogypapucs.drmontebosco.com webáruházban megjelenített szöveges és képi tartalom kizárólag tájékoztató jelleggel kerül publikálásra. A Monte Bosco Kft. szem előtt tartja az oldal látogatóinak friss információval való ellátását, ennek ellenére, a szöveges és képi tartalom aktualitásáért és helytállóságáért nem vállal felelősséget. A gyerekcipo-gyogypapucs.drmontebosco.com weboldalon esetlegesen található külső hivatkozások tartalmára a Monte Bosco Kft -nek nincs befolyása, ebből kifolyólag az ott található tartalommal nem azonosítható és azokért semminemű felelősséget nem vállal.Tájékoztatjuk, hogy a DrMonteBosco webáruház jelen weboldalát csak a fentiek elfogadása esetén használhatja!

Online vitarendezésre vonatkozó információk az ODR (Online Dispute Resolution Regulation) 14. cikkelyének 1. paragrafusa szerint:

Az Európai Bizottság lehetőséget biztosít a vásárlók számára, hogy az online vitarendezést egyik platformjukon rendezzék, az ODR (Online Dispute Resolution Regulation) 14. cikkelyének 1. paragrafusa szerint. A platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr) olyan oldalként szolgál, ahol az ügyfelek peren kívül megegyezésre juthatnak az online vásárlásokkal és szolgáltatási szerződésekkel kapcsolatban felmerülő vitás kérdésekben.

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password