Fontos információk a webáruházi megrendelések ünnepi szállításával és ügyfélszolgálatunk elérhetőségével kapcsolatban:


1. Kiszállítás
A webáruházunkban rendelt termékek feladásának idei utolsó napja december 22-e. A 22-én, kedden délelőtt 9:00 óráig leadott rendeléseket még aznap feladjuk.
Csomag szállítónk az Express One futár jelenleg 1-3 napos időgaranciát vállal a csomagok kézbesítésére (ami a telítettségtől függően változhat
). Biztosan a december 18-ig feladott küldeményeik esetében tudnak garanciát vállalni a karácsonyig, azaz december 23-ig történő kézbesítésre. A  december 12-i szombati munkanapon is végeznek csomag kézbesítést. 
A sikeres kézbesítéshez azonban elengedhetetlen, hogy a rendelésben megadott szállítási címen 8:00-17:00 óra között át tudd venni csomagodat.
Az esetleges kézbesítési bonyodalmak elkerülése érdekében FONTOS, hogy figyeld az Express One-tól érkező e-mailt mely a kézbesítés időpontjáról tájékoztat. Csomagszámod az e-mailben, illetve a webáruházban a rendelésed részletei között is megtalálod.  


A rendelés folyamatában kézbesítési módként választhatod az OMV benzinkútra történő csomagszállítás lehetőségét és ezzel a legkedvezőbb szállítási díjakat. További előnye, hogy nem kell a futárt várnod, csomagod a megjelölt benzinkúton 0:00-24:00 óráig át lehet venni. (A rendelés végösszegét ez esetben előre utalással tudod kiegyenlíteni.) 
Fontos: a megrendelő űrlap kitöltésénél válaszd ki, hogy melyik OMV kútra kéred a csomagot! (Az elérhető OMV kutak listája)

                                                                                   OMV benzinkutak elérhetősége      
                                         


2. Webáruházunkban az ünnepi időszak alatt folyamatosan lehet rendelni. December 22-én délelőtt 9:00 óra után leadott rendelések feldolgozása és a csomag elindítása január 4-én történik. 

3. Ügyfélszolgálatunk december 22-én 18:00 óráig hívható, majd december 23-án, valamint 28-30 között (korlátozott üzemmódban), illetve január 4-től a szokásos munkarendben érhető el.


Ha bármilyen oknál fogva nem tudsz vagy nem akarsz a kérdésben dönteni, netán a modell választásban nem vagy biztos, jó ötlet az Ajándékutalvány vásárlás. Ennek segítségével kényelmesen és kötetlenül kerülhet DrMonteBosco ajándék a fa alá. 


Nem sikerült a modellválasztás? Az sem probléma, 
Karácsony után lehetőséget biztosítunk a cserére. Minden használatba nem vett terméket kicserélünk, ami bármilyen okból nem megfelelő.    

  
                                                                                       
                                                                                                           

 
Ha további információra van szükséged, keresd Ügyfélszolgálatunkatszívesen segítünk.

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password