Fontos információk a webáruházi megrendelések karácsonyi szállításával-átvételével és ügyfélszolgálatunk elérhetőségével kapcsolatban:


1. Kiszállítás
A kiszállítással rendelt termékek feladásának idei utolsó napja december 20-a. A 20-án, csütörtökön délelőtt 10:30 óráig leadott rendeléseket még aznap feladjuk. Csomag szállítónk az Express One futár jelenleg 3-4 napos időgaranciát vállal a csomagok kézbesítésére (ami a telítettségtől függően változhat,
 Karácsony után is lehet). 
A hátralévő szombatokon, így december 22-én is végeznek kézbesítést. A sikeres kézbesítéshez azonban elengedhetetlen, hogy a megadott címen 8:00-17:00 óra között át tudd venni csomagodat.
Az esetleges kézbesítési bonyodalmak elkerülése érdekében javasoljuk, hogy amennyiben budapesti telephelyünk elérhető, december 17. után rendelésedet személyes átvétellel add le. Ha a kézbesítés nem sürgős, természetesen házhozszállítással is elküldjük csomagod.


A rendelés folyamatában kézbesítési módként választhatod az OMV benzinkútra történő csomagszállítás lehetőségét és ezzel a legkedvezőbb szállítási díjakat. További előnye, hogy nem kell a futárt várnod, csomagod a megjelölt benzinkúton 0:00-24:00 óráig át lehet venni. (A rendelés végösszegét ez esetben előre utalással tudod kiegyenlíteni.) 
Fontos: a megrendelő űrlap kitöltésénél a Megjegyzés mezőbe ne felejtsd el megadni, melyik OMV kútra kéred a csomagot! (Az elérhető OMV kutak listája)

                                                                                   OMV benzinkutak elérhetősége      
                                         

2. Személyes átvétel
Személyes átvétellel rendelt termékek átvételének idei utolsó időpontja december 20., csütörtök 13:30 óra. Ezt követően az új évben van lehetőséged a rendelt termék személyes átvételére, január 3-tól a szokásos nyitvatartási időben: 8:00-16:00 óra között.


3. Webáruházunkban az ünnepi időszak alatt folyamatosan lehet rendelni. December 21-én délelőtt 10:30 óra után leadott rendelések feldolgozása és feladása január 3-án történik. 

4. Ügyfélszolgálatunk december 21-én 18:00 óráig hívható, majd december 27-28. között (korlátozott üzemmódban), illetve január 3-tól érhető el.


Ha bármilyen oknál fogva nem tudsz vagy nem akarsz a kérdésben dönteni, netán a modell választásban nem vagy biztos, jó ötlet az Ajándékutalvány vásárlás. Ennek segítségével kényelmesen és kötetlenül kerülhet DrMonteBosco ajándék a fa alá. 


Nem sikerült a modellválasztás? Az sem probléma, 
Karácsony után lehetőséget biztosítunk nagykereskedésünkben a személyes cserére. Ha személyesen nem tudod intézni, a postai csere lehetősége akkor is adott. Minden terméket kicserélünk, ami bármilyen okból nem megfelelő.    

  
                                                                                

 
Ha további információra van szükséged, keresd Ügyfélszolgálatunkatszívesen segítünk.