A MonteBosco webáruházban többféle szállítási mód közül választhatsz

1. Személyes átvétel bemutatótermünkben:
- ez esetben nincs szállítási vagy csomagolási költség
- helyszíni készpénzfizetés lehetőség hiányában, a rendelt termékek árát előre utalással tudod kiegyenlíteni
- cím: 1107 Budapest, X. ker. Szállás u. 44-46.

FONTOS
- mivel a Szállás utcában kiskereskedelmi jogosultság nélkül, kizárólag nagykereskedésként működünk, webáruházban leadott megrendelés nélkül nem tudunk fogadni, így helyszíni vásárlásra, válogatásra sincs lehetőség, csak a már leadott rendelések átvételére

- az átvételhez szükséges információkat e-mailben küldjük
- személyes átvétel a nagykereskedés jelleg miatt inkább a kora délutáni órákban javasolt (legkésőbb 16:00 óráig)

2. Házhozszállítás
Csomagjainkat az Express One futárszolgálat szállítja az alábbi díjakkal:
- megrendelésedben átutalásos fizetési módot választva, az ország egész területén egységesen  890.- Ft, két vagy több termék szállítása esetén 1.090.- Ft, 
- utánvétes  fizetési módot választva 1.190.- Ft, két vagy több termék szállítása esetén 1.450.-Ft. 

3. Szállítás csomagpontra - OMV benzinkútra
Rendelésedben megjelölhetsz egy általad választott OMV benzinkutat, ahol a csomagot a hosszú nyitvatartási időben bármikor át tudod venni. Így nem vagy a házhoz kézbesítés időkorlátjához kötve. A rendelés összegét ez esetben csak előre utalással lehet kiegyenlíteni. 

Ez a legkedvezőbb árú szállítási módaz országon belül egységesen 850.- Ft, két vagy több termék szállítása esetén 950.- Ft.

FONTOS:
Ne felejtsd el megadni a választott OMV benzinkutat a "Megjegyzés" mezőben! 
A csomagpontok listáját az alábbi linken találod:  Express One csomagpont hálózat. (Nem minden OMV kút tagja a hálózatnak)


Ezen felül vásárlásod semmilyen plusz költség nem terheli.
25.000.-Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. 

Átlag szállítási határidőnk a megrendelés visszaigazolásától számított 1-5 munkanap. A csomag feladásáról e-mail értesítőt küldünk, mely tartalmazza a kézbesítés várható napját is. Ezen felül az Express One futárszolgálat a rendelésben megadott e-mail címedre értesítést küld a kézbesítés napjáról. Az e-mailben kapott küldeményazonosítóval a csomag nyomon követhető a https://tracking.expressone.hu oldalon. Munkanapokon telefonon is érdeklődhetsz: 06-1-8777 400 

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8:00-17:00 óra között történik. A rendelésben olyan címet jelölj meg, ahol ebben az időszakban elérhető vagy. (Munkahely is lehet, ám fontos, hogy jelezd az intézmény nevét a "Megjegyzés" rovatban.) Ha véletlen mégsem tudod a csomagot ebben az időpontban átvenni, a következő munkanapon még egyszer megkísérlik a kézbesítést. Ez esetben javasoljuk, hogy vedd fel a kapcsolatot a futárral. (Telefonszámát az Express One-tól kapott, kézbesítésről szóló e-mailben találod.)


Termékcsere esetén a csere termék kiküldési költsége 990.- Ft, mely utánvéttel fizetendő. Csere inverz csomag szolgáltatással is megoldható, azaz a csere termék kézbesítésekor a futár egy úttal a visszaküldendő csomagot is átveszi. Az egyszerűbb és kedvezőbb költségű oda-vissza csomag szolgáltatás díja: 1.600.- Ft, melyet átutalással  tudsz kiegyenlíteni. A termékcsere előzetes egyeztetés után nagykereskedésünkben személyesen is intézhető.

További szállítási információkat az Általános Szerződési Feltételek 6. pontjában találsz.


Felmerülő kérdések esetén keresd Ügyfélszolgálatunkatszívesen segítünk!