AjándékutalványDrMonteBosco webshop ajándékutalvány


Lehetőséged van DrMonteBosco webáruházban ajándékutalvány vásárlására. Meglepheted vele szeretteidet, munkatársadat, ismerősödet. mikulásra, karácsonyra, szülinapra, vagy csak úgy, mert szereted/örülne neki/jó napod volt/rossz napod volt/nincs szép virág a virágboltban vagy minden különösebb indok nélkül. Ajándékozni jó.

Hogyan működik?

          1.  Találd ki, hogy kit szeretnél egy DrMonteBosco webáruházba szóló ajándékutalvánnyal meglepni

          2.  DrMonteBosco Ügyfélszolgálat Küldj egy e-mailt a shop @ drmontebosco.hu címre (kattints a levél ikonra). Az alábbi adatok szerepeljenek a levélben:

   • Milyen névre szóljon az ajándékutalvány?
   • Milyen értékben szeretnél ajándékozni?
   • Milyen email címre szeretnéd megkapni az elkészült ajándékutalványt? (Ez a TE email címed legyen, hiszen te fogod az ajándékot átadni/elküldeni.)
   • Milyen névre és címre állítsuk ki a számlát?
   • Hogyan tudunk téged elérni, ha bármit egyeztetni kellene még az ajándékutalvány kapcsán? (név, telefon)
     

3.  Utald át a választott összeget erre a banszámlaszámra: 
      Számla tulajdonos: Monte Bosco Kft.
      Bank: MKB bank
      Számlaszám: 10300002-10539326-49020053
      Megjegyzés: Ajándékutalvány + a megajándékozni kívánt személy neve

4.  Nyomtasd ki az elkészült ajándékutalványt, amit e-mailben küldünk el

5.  Örülj az örömének
 

Fontos információk:

  • Ajándékutalványt 4000.- Ft induló összegtől lehet vásárolni. Az összeg 1.000.- forintonként változtatható, azaz lehetőséged van 5.000.-, 6.000.-... stb. összegű ajándékutalvány vásárlására. Érvényessége: az átutalás beérkezésétől számított 5 hónap. 
  • Amint  az összeg bankszámlánkra megérkezik, az ajándékutalványt elkészítjük. Az utalványra az átutalt összeggel megegyező értékű kupon kerül, melynek kódja a megrendelés folyamatában, a megrendelő oldal megfelelő ablakába beilleszthető. A kupon érték a rendelésösszegből automatikusan levonásra kerül. Amennyiben a rendelésösszeg magasabb, mint a kupon értéke, a fennmaradó különbözet fizethető előre utalással vagy utánvéttel (ez a megrendelés folyamatában kiválasztható). Alacsonyabb értékű rendelésösszeg esetén készpénzt sajnos nem áll módunkban visszatéríteni. A kupon pénzre nem váltható.  Egy kupon az érvényességi időn belül egyszer használható fel. 
  • Az ajándékutalványt nyomtatható PDF formátumban küldjük el a megadott email címre. 
  • Átutaláskor a közlemény mezőbe feltétlenül írd bele az: "Ajándékutalvány X.Y. (a megajándékozni kívánt személy neve) részére"  mert ez alapján tudjuk beazonosítani a beérkező összeget.
  • Az ajándékutalvány nem visszaváltható. Az érvényesség lejártát követően az utalvány vásárlásra nem használható, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód.

További kérdések esetén keresd Ügyfélszolgálatunkatszívesen segítünk!

 

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password