AjándékutalványDrMonteBosco webshop ajándékutalvány


Lehetőséged van a DrMonteBosco webáruházban ajándékutalvány vásárlására. Meglepheted vele szeretteidet, munkatársadat, ismerősödet. Anyák napjára, karácsonyra, szülinapra, vagy csak úgy, mert szereted/örülne neki/jó napod volt/rossz napod volt/nincs szép virág a virágboltban vagy minden különösebb indok nélkül. Ajándékozni jó!


Hogyan működik?

1.  Találd ki, hogy kit szeretnél egy DrMonteBosco webáruházba szóló ajándékutalvánnyal meglepni

2.  DrMonteBosco Ügyfélszolgálat Küldj egy e-mailt a shop @ drmontebosco.hu címre (kattints a levél ikonra). Az alábbi adatok szerepeljenek a levélben:

- Milyen névre szóljon az ajándékutalvány?

- Milyen értékben szeretnél ajándékozni? 5.990.-, 9.990.- és 13.990.- Ft értékű utalványok léteznek
- Milyen email címre szeretnéd megkapni az elkészült ajándékutalványt? (Ez a TE email címed legyen, hiszen te fogod az ajándékot átadni.)
- Milyen névre és címre állítsuk ki a számlát? Hogyan tudunk elérni, ha bármi további egyeztetés szükséges? (név, telefon)

3.  Várd meg visszaigazoló e-mailünket, majd utald át a választott összeget erre a bankszámlaszámra: 
      Számla tulajdonos: Monte Bosco Kft.
      Bank: MKB bank
      Számlaszám: 10300002-10539326-49020053
      Megjegyzés: Ajándékutalvány + a megajándékozni kívánt személy neve

4.  Nyomtasd ki az elkészült ajándékutalványt, amit e-mailben, PDF formátumban küldünk el

5.  Örülj az örömének!
 

Fontos információk:

Ajándékutalványt 3 összegben tudsz vásárolni. Lehetőséged van 4.990.-, 7.990.- és 10.990.- Ft összegű ajándékutalvány vásárlására. Érvényessége: a kiállítástól számított 6 hónap. 

Amint  az összeg bankszámlánkra megérkezik, az ajándékutalványt elkészítjük. 
Az utalványra az átutalt összeggel megegyező értékű kupon kerül, melynek kódja a megrendelés folyamatában, a megrendelő oldal RENDELKEZEL KUPONNAL? ablakába beilleszthető. A kupon érték a rendelésösszegből automatikusan levonásra kerül.
Amennyiben a rendelésösszeg magasabb, mint a kupon értéke, a fennmaradó különbözet fizethető előre utalással, bankkártyával vagy utánvéttel (ez a megrendelés folyamatában kiválasztható).
Alacsonyabb értékű rendelésösszeg esetén készpénzt sajnos nem áll módunkban visszatéríteni. A kupon pénzre nem váltható.  
Egy kupon az érvényességi időn belül egyszer használható fel. 

Az ajándékutalványt nyomtatható PDF formátumban küldjük el a megadott email címre. 
Átutaláskor a közlemény mezőbe feltétlenül írd bele az: "Ajándékutalvány X.Y. (a megajándékozni kívánt személy neve) részére"  mert ez alapján tudjuk beazonosítani a beérkező összeget.
Az ajándékutalvány nem visszaváltható. Az érvényesség lejártát követően az utalvány vásárlásra nem használható, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód.

További kérdések esetén keresd Ügyfélszolgálatunkat, szívesen segítünk!

 

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password