Fáradt a lábad ebben a hőségben?

 Megértelek, én is ezt érzem.

 Hőség van! A keddi lehűlés csak icipici enyhülést hozott, a hőmérséklet újra 30˚C és még feljebb is kúszik, itt az újabb forró kánikula.

Fárasztó, kimerítő nappalok, forgolódással töltött éjszakák. Már reggel úgy érezzük, fáradtak vagyunk, dagad, esetleg fáj is a lábunk. Jó lenne egy hűsítő lábfürdő!

 

Gyógyhatású frissítő lábfürdő a DrMonteBosco ajánlásával      

        Ám valószínű, főnökünk ezt kevésbé nézné jó szemmel.

       Így ez maximum estére alkalmazható megoldás.

 

 

 

 

Mit tegyünk?

Hűsítő szellőt sajnos én sem tudok Neked küldeni, de fáradt lábakat pihentető, könnyű és kényelmes papucsot tudok ajánlani.

Valószínű, most azt gondolod, „Köszönöm, azt nem kérem.” Mindannyiunk fejében működik a régi kapcsoló: a kényelmes, egészséges, lábkímélő, gyógyhatású papucsokat összekötjük a „nagyinak való” jelzővel. Korábban ez tényleg így volt, de mint világunkban minden, ez a termékkör is változik. A DrMonteBosco céljai között szerepel, hogy olyan utcán is hordható kényelmet, egészséget nyújtson, ami megkönnyíti elviselni a forró napok fárasztó, lábdagasztó kényelmetlenségét.

 

Hogy érjük ezt el?

A DrMonteBosco papucsok elsődleges gyártója Olaszország. Tudjuk, hogy az olaszok és a divat, a stílus szorosan összekapcsolódó fogalmak. Ugyanakkor az olaszok mindenkinél jobban szeretik a kényelmet, a Dolce vitat. Így nem csoda, hogy azonnal nyitottak voltak ötletünkre és kitalálták, hogy is tudnák az egészség és kényelem fogalmakat a divattal összekapcsolni. A közös tervezés eredményeképpen komfort és gyógypapucsok skálája divatos, utcán is hordható termékekkel bővül.

Webáruházunk megnyitása óta már nem is kell az üzleteket járva modelljeinket keresgélned. Egyszerűen csak kattintasz és kész. Otthon, kényelmesen, a hűvös szobában, netán egy hűsítő lábfürdővel összekapcsolva.

Egy-két kattintás és a választott modell már házhoz jön.

Klikk: http://gyerekcipo-gyogypapucs.drmontebosco.com/4-papucs

 

 

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password