60 termék található.

1-9 / 60 db mutatása

Termékek listája márka szerint Fratelli Babb


A családi vállalkozás a múlt század harmincas éveiben indult kis kézműves műhelyként. A mesterség nemzedékről nemzedékre öröklődött, majd az 1990-es években átalakult modern ipari termelőüzemmé. Kiváló minőségű termékeiről a Fratelli Babb márka név mára Európán belül és azon túl sok országban vált ismertté.

A márka termékei: anatómiai talpú női és férfi bőr lábbelik. Nyitott, pántos papucsok, szandálok és zárt klumpák sokféle felsőrésszel, különböző színekben, változó talpkialakítással. Megjelenésük modern, esztétikus.

A termékek közös jellemzői:
A modellek felső része kizárólag természetes bőrből készült, vastag és erős, ugyanakkor puha és kényelmes. 
A talp poliuretánból készül, nagyon könnyű és tartós, különleges eljárásokkal festett, mely megjelenését, egyediségét adja. 
Az anatómiailag formázott talpágy, a természetes bőr talp alatt memóriahab, gyengéden védi a lábat, minden lépésnél kényelmet biztosít.
Némely modell alsótalpa és/vagy sarka csúszásgátló betéttel ellátott.

A termékek kialakításuk, talpfelépítésük kapcsán kényelmi, komfort papucsok. A modern megjelenés és a bátor színhasználat miatt kiemelkednek a gyógypapucs kategóriából.

Modelltől függően egyaránt alkalmasak otthoni használatra és munkahelyi viseletre, álló munka esetén is kényelmet és stabilitást biztosítanak a lábaknak.
Egyes modellek egyesítik a divatot és a kényelmet, ezek az utcán is viselhető "Kényelmesen divatos" kollekcióba tartoznak. 

Méretezés
Női méretek: 36-41
Férfi méretek: 41-46

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password