MUNKAPAPUCS, ORVOSI PAPUCS, EGÉSZSÉGÜGYI PAPUCS

Aktív szűrők

MUNKAPAPUCS, ORVOSI PAPUCS, EGÉSZSÉGÜGYI PAPUCS, GONDOZÓI, SZÉPSÉGIPAR ÉS EGYÉB MUNKAHELYI VISELETRE

Munkapapucs kollekciónkban olyan magas komfortérzetű anatómiai talpkialakítású modelleket és gyógypapucsokat kínálunk, melyek az egész napos álló munka során is kényelmet nyújtanak. Ha a papucs megfelelően támasztja a lábat, az jó hatással van van a lábfej csontjaira, izületeire, tovább a gerincoszlopra, a testtartásra is. Helyes testtartással kevésbé fáradunk el, jobban bírjuk a terhelést. Ezért nagyon fontos, hogy a hosszú távon viselt papucs kényelmes legyen és amire sokan nem gondolnak, könnyű is legyen! 
Kényelmes és könnyű papucsok széles választékát ajánljuk az egészségügy dolgozóinak, orvosoknak, ápolóknak, intézményi gondozóknak. Munkahelyi papucsok bölcsödébe, óvodába, szociális intézményekbe, laborokba, irodába vagy váltópapucsok fodrászoknak, kozmetikusoknak, wellness területére, egyéb munkahelyre.
Válogatott alapanyagokból készülnek a nyitott, pántos papucs fazonok és zárt klumpák. A modellek 1-2 kivételtől eltekintve bőr felsőrésszel készülnek. A belső talp rendkívül változatos kialakítású, sima vagy puha fussbett, azaz talpágyas kialakítású. A talp anyaga leggyakrabban rugalmas poliuretán. A Sanital Light modellek rezgéselnyelő talppal készülnek, mely csillapítja a járás során, a láb földre érkezésekor keletkező rezgések ízületekre gyakorolt káros hatását.
A kollekcióban többféle kivitelben találsz női és férfi papucs modelleket egyaránt. A D52K és a 347-es klumpa modellek hátsó sarokfogó pánttal készülnek, ami segít, hogy ne kelljen a papucsot a lábfejjel tartani, ezáltal a hosszas járkálás kevésbé lesz fárasztó.
Több modell sarkában és/vagy talpában beépített csúszásgátló gumibetét segíti a biztonságos járást.
A speciális kialakítású tüskéstalpú masszázspapucsok szintén megtalálhatóak a kollekcióban, egypántos vagy hárompántos kivitelben. Rendkívüli népszerűségük a masszírozás által a vérkeringést jótékonyan fokozó hatásnak tulajdonítható, mely hosszútávon frissítő hatású.
Sokan kedvelik a vidám színeket, így klasszikus fehér munkapapucsokon kívül virágos felsőrésszel készült modellek is gazdagítják a kollekciót.

A modellek több oldalon jelennek meg, az oldal alján tudsz tovább lépni a következő oldalra.


Munkapapucsot vásárlók ismétlődő kérdései:

- Kaphatok ÁFA-s számlát a vásárlásról?
- A munkahelyem megtéríti a vásárolt papucs árát, de cégnévre szeretnék számlát, lehet?
A válaszokat megtalálod ide kattintva: GYAKRAN ISMÉTELT VÁSÁRLÓI KÉRDÉSEK

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password