MUNKAPAPUCS, ORVOSI, EGÉSZSÉGÜGYI PAPUCS

Aktív szűrők


MUNKAPAPUCS, ORVOSI-, EGÉSZSÉGÜGYI PAPUCS, GONDOZÓI, SZÉPSÉGIPAR ÉS EGYÉB MUNKAHELYI VISELETRE


E kollekciónkban olyan magas komfortérzetű anatómiai talp kialakítású modelleket és gyógypapucsokat kínálunk, melyek az egész napos álló munka során is kényelmet nyújtanak. 
A jó lábbeli megfelelően támasztja a lábat, ami jó hatással van a lábfej csontjaira, ízületeire, tovább a lábszárra, gerincoszlopra, a testtartásra is. Helyes testtartással kevésbé fáradunk el, jobban bírjuk a terhelést. Ezért nagyon fontos, hogy a hosszú távon viselt modell kényelmes, és amire sokan egyáltalán nem gondolnak, könnyű is legyen! 

Kényelmes és könnyű fazonok széles választékát ajánljuk az egészségügy dolgozóinak, orvosoknak, nővéreknek, ápolóknak, intézményi gondozóknak. Munkahelyi modellek bölcsödébe, óvodába, szociális intézményekbe, laborokba, irodába vagy váltópapucsok fodrászoknak, kozmetikusoknak, wellness területére, egyéb munkahelyre.

Válogatott alapanyagokból készülnek a nyitott, pántos fazonok és zárt klumpák egyaránt. A termékek felsőrésze egy – két kivételtől eltekintve bőr. A belső talp rendkívül változatos kialakítású, sima vagy puha fussbett, azaz talpágyas kialakítású. A talp anyaga leggyakrabban rugalmas poliuretán. A 
Sanital Light modellek rezgéselnyelő talppal készülnek, mely csillapítja a járás során, a láb földre érkezésekor keletkező rezgések ízületekre gyakorolt káros hatását, így támogatva a ruganyos lépteket.

A kollekcióban többféle kivitelben találsz női és férfi modelleket egyaránt. A 
D52K és a 347-es klumpák hátsó sarokfogó pánttal készülnek, ami segít, hogy ne kelljen egész nap a lábfejjel tartani, ezáltal a hosszas járkálás kevésbé lesz fárasztó.

Több fazon sarkában és/vagy talpában beépített 
csúszásgátló gumibetét segíti a biztonságos járást.
A speciális kialakítású 
tüskéstalpú masszázspapucsok szintén megtalálhatóak a kollekcióban, egypántos vagy hárompántos kivitelben. Rendkívüli népszerűségük a masszírozás által a vérkeringést jótékonyan fokozó hatásnak tulajdonítható, mely hosszútávon frissítő hatású.

Sokan kedvelik a vidám színeket, így klasszikus fehér termékeken kívül virágos felsőrésszel készült modellek is gazdagítják a kollekciót.

A modellek több oldalon jelennek meg, az oldal alján tudsz tovább lépni a következő oldalra.
Munkapapucsot vásárlók ismétlődő kérdései:

- Kaphatok ÁFA-s számlát a vásárlásról?
- A munkahelyem megtéríti a vásárolt termék árát, de cégnévre szeretnék számlát, lehet?
A válaszokat megtalálod ide kattintva: 
GYAKRAN ISMÉTELT VÁSÁRLÓI KÉRDÉSEK

Új fiók létrehozása

Már van fiókod?
Jelentkezz be inkább Vagy Reset password