A MonteBosco webáruházban többféle szállítási mód közül választhatsz

1. Személyes átvétel nagykereskedésünkben:
- ez esetben nincs szállítási vagy csomagolási költség
- helyszíni készpénzfizetés lehetőség hiányában, a rendelt termékek árát előre utalással tudod kiegyenlíteni
- cím: 1107 Budapest, X. ker. Szállás u. 44-46.

FONTOS
- mivel a Szállás utcában kiskereskedelmi jogosultság nélkül, kizárólag nagykereskedésként működünk, webáruházban leadott megrendelés nélkül nem tudunk fogadni, így helyszíni vásárlásra, válogatásra sincs lehetőség, csak a már leadott rendelések átvételére

- az átvételhez szükséges információkat e-mailben küldjük
- személyes átvétel a nagykereskedés jelleg miatt inkább a kora délutáni órákban javasolt (legkésőbb 16:00 óráig)

2. Házhozszállítás
Csomagjainkat a Magyar Posta Logisztika (MPL) szállítja az alábbi díjakkal:
- megrendelésedben átutalásos fizetési módot választva, az ország egész területén egységesen  890.- Ft, két vagy több termék szállítása esetén 1.090.- Ft, 
- utánvétes  fizetési módot választva 1.190.- Ft, két vagy több termék szállítása esetén 1.450.-Ft. 

3. Postán maradó csomag
Rendelésedben megjelölhetsz egy általad választott postahivatalt, ahol a csomagot át tudod venni. A rendelés összegét ez esetben csak előre utalással lehet kiegyenlíteni. 
Ez a legkedvezőbb árú szállítási módaz országon belül egységesen 750.- Ft, két vagy több termék szállítása esetén 950.- Ft.

FONTOS:
Ne felejtsd el megadni a választott postát a "Megjegyzés" mezőben!
Az elérhető postahivatalok listáját ezen a linken találod: https://www.posta.hu/static/internet/download/Allando_postai_szolgaltatohelyek.pdf

Ezen felül vásárlásod semmilyen plusz költség nem terheli.
25.000.-Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. 

Átlag szállítási határidőnk a megrendelés visszaigazolásától számított 1-5 munkanap. A csomag postára kerüléséről e-mail értesítőt küldünk, mely tartalmazza a kézbesítés várható napját is. Ezen felül a Posta a rendelésben megadott mobil telefonszámra SMS értesítést küld a kézbesítés időpontjáról. Az SMS-ben kapott küldeményazonosítóval a csomag nyomon követhető a http://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes oldalon. A csomag felől telefonon is érdeklődhetsz: +36-1-767-8272 / 1. menüpont (munkanapokon 08:00–19:00-ig).

Ha véletlen mégsem tudod a csomagot ebben az időpontban átvenni, az MPL postai futár értesítőt hagy a csomag érkezéséről. Ezzel az értesítővel a csomag a körzeti postán átvehető. 

Termékcsere esetén a csere termék kiküldési költsége 990.- Ft, mely utánvéttel fizetendő. Csere inverz csomag szolgáltatással is megoldható, azaz a csere termék kézbesítésekor az MPL futár egy úttal a visszaküldendő csomagot is átveszi. Az egyszerűbb és kedvezőbb költségű oda-vissza csomag szolgáltatás díja: 1.500.- Ft, melyet átutalással  tudsz kiegyenlíteni. A termékcsere előzetes egyeztetés után nagykereskedésünkben személyesen is intézhető.

További szállítási információkat az Általános Szerződési Feltételek 6. pontjában találsz.


Felmerülő kérdések esetén keresd Ügyfélszolgálatunkatszívesen segítünk!